2 veckor sedan
Annons-ID: 15090121

Redovisningskonsult till Grant Thornton i Linköping!

Har du en bakgrund inom ekonomi eller redovisning och är redo för en ny spännande utmaning? Då är Grant Thornton rätt företag för dig! Här välkomnas du till en prestigelös och engagerad organisation där du får goda möjlighet att påverka din roll. Grant Thornton präglas av en kultur där alla kan lära sig av varandra, oavsett tidigare arbetslivserfarenhet. I rollen som redovisningskonsult kommer du få jobba i nära samarbete med dina kollegor och kunder, där du även kommer att ha en rådgivande roll. Du är efterlängtad i en organisation som värdesätter coachande ledarskap, hållbart arbetsliv, goda samarbeten internt och externt och där du får möjlighet att utvecklas i din roll. Missa inte din chans, sök redan idag!

Om tjänsten

Att det varje morgon ska kännas kul att gå till jobbet är viktigt. På Grant Thornton blir du del av en stark teamkultur där alla får komma till tals. De tror på att ta tillvara allas perspektiv och kompetens och de har ett klimat där alla kan fråga vem som helst om hjälp och de hjälps åt att bli bättre, både som individer och tillsammans. Hos Grant Thornton är det även viktigt att du som medarbetare mår bra och företaget arbetar aktivt med hållbart arbetsliv. Teamet som du kommer att ingå i är måna om att hjälpa dig att lyckas i din roll som redovisningsekonom. Vill du vara med och bidra till entreprenörsföretagens framgångsresa? Grant Thornton söker nu nya kollegor inom redovisning.

Tillsammans med övriga i teamet ansvarar du för att skapa och upprätthålla en god relation med kunden vilket kräver att du alltid är lyhörd och nyfiken för kundens behov.

Du erbjuds

 • En härlig arbetskultur med en familjär stämning och högt i tak
 • Goda karriärsutvecklingsmöjligheter där du får vara drivande i din utveckling
 • En engagerad chef och ett team som stöttar dig i din utveckling
 • En organisation som värnar om balans mellan arbetet och privatlivet
 • En platt organisation med korta beslutsvägar och där du har stora möjligheter att vara med och påverka

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult på Grant Thornton hjälper du kunder med hantering av företagens ekonomifunktion, där redovisning är en stor del av arbetet. Med kunderna som främsta fokus fungerar du även som rådgivare samt bollplank. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan du fokusera på att arbeta framåtriktat med dina kunder och hjälpa dem växa parallellt med din och Grant Thorntons tillväxt.

I engagerade team kommer du och dina kollegor exempelvis arbeta med månads- och årsbokslut samt avrapportering som sker både i skrift och i möte med kund. Tidigt i din professionella karriär har du kundkontakt och kommunicerar med beslutsfattare som ekonomichef, VD, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär. Företagets kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt utvecklande.

Vi söker dig som

 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning
 • Har goda kunskaper inom bokslut och årsredovisning
 • Har mycket goda kunskaper inom svenska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper inom engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Om du har kunskaper inom deklarationer

Vi söker dig som är:

 • Samarbetsinriktad
 • Affärsinriktad
 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Start: September 2023
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1300 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare HÄR.

Ansök här