6 dagar sedan
Annons-ID: 15084502

Receptionist till multinationellt internetföretag

Vi söker just nu dig som är student och vill ha en deltidstjänst parallellt med studierna. Trivs du med att ha varierande arbetsuppgifter, är en positiv person som gillar att träffa människor, tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag eftersom vi går igenom ansökningar löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker en receptionist till vår kund CBRE som ska arbeta hos en av deras kunder. Vi söker dig som är på jakt efter ett mediterande deltidsjobb vid sidan av dina studier.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Hos CBREs kund kommer du att ha en viktig uppgift att dagligen ge en förstklassigservice och utföra administrativa uppgifter. Som receptionist kommer du att arbeta utifrån receptionen men även vara beredd på att rycka in där det behövs. Du kommer att bemanna receptionen då ordinarie personal inte har möjlighet till detta för att ta emot besök, men du kommer även att arbeta back-office med rapportering samt uppföljning av interna ärenden och med leverantörer när det är lugnare i receptionen. Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter som kräver en utpräglad servicekänsla, självständighet och noggrannhet.

Vi söker dig som

  • Är student och har minst ett år kvar av studierna
  • Har någon tidigare erfarenhet att arbeta med kundservice
  • Är flytande tal och skrift i engelska samt svenska
  • Har god datavana

Som person är du strukturerad och noggrann. Du ser alltid till att göra ditt bästa och är inte rädd att ta i där det behövs. Vidare ser vi att du är en driven, positiv och självgående person med glimten i ögat och ett stort leende på läpparna.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan samt vid behov

Placering: Centrala Stockholm

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om CBRE här.

Ansök här