1 vecka sedan
Annons-ID: 15028394

Rådgivare till SH Pension i Norr!

Snabbfakta

Stad:
Luleå
Omfattning:
Heltid, 08-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Försäkringsrådgivare
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Är du ute efter ett stimulerande och utvecklande arbete med stort ansvar? SH Pension har nära 70 års erfarenhet av att hjälpa företagare inom handeln i försäkrings- och placeringsfrågor. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd direkt hos SH Pension. De söker nu en rådgivare till Norra Norrland och söker dig med Swedseclicens och erfarenhet av rådgivning kring försäkring, sparande och kapitalförvaltning. Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om tjänsten

SHP har över 70 års erfarenhet av personlig rådgivning gällande pension, sparande och placering. Hos dem blir du en av sju SwedSeclicensierade rådgivare vars arbete genomsyras av det personliga och det långsiktiga. Den personliga rådgivningen är a och o där ditt samarbete med kunden genererar trygghet såväl idag som när det är dags för pensionen.

Är detta en yrkesroll som tilltalar dig? SH Pension söker nu en rådgivare till Norra Norrland och letar efter just dig som har erfarenhet inom liknande område och vill representera SH Pension. Hos SH Pension får du en anställning med närhet och stöttning av kollegor och chefer trots att ni befinner er i olika regioner. SH Pension har 4-5 konferenser per år med sina rådgivare, och att hjälpa varandra och ge feedback är helt naturligt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SH Pension.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar dels för att utveckla affären i din egen region men också för ett proaktivt arbete med prospektering. Regionen du ansvarar för är Örnsköldsvik – Haparanda vilket medför resor i tjänsten. Du ska vara beredd på att arbeta ute på fältet och arbeta uppsökande mot kunder.

Trots distansen och eget regionansvar gör SHP en hel del tillsammans, både ett antal interna konferenser och kundevent står på den årliga agendan.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av rådgivning kring försäkring, sparande och kapitalförvaltning.

  • Har Swedseclicens och gärna universitetsutbildning.

Har du dessutom IFU-diplom är det meriterande. Vidare är det av stor vikt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat uppsökande mot kunder.

För att lyckas som rådgivare på SH Pension måste du vara engagerad, ansvarstagande och driven. Du trivs med att arbeta självständigt och driver på egen hand dina processer framåt. Självklart är du affärsmässig och drivs av att skapa nya relationer. Du är resultatorienterad och van att arbeta på ett strukturerat sätt.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Luleå

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

SH Pension bildades 1946 och har således mer än 70 års erfarenhet av att hjälpa företagare inom handeln i försäkrings- och placeringsfrågor. SH Pension har ett brett sortiment av försäkringar och sparande för hela livet, allt från pensionsförsäkring till kapitalförsäkring, gruppförsäkring och sjukvårdsförsäkring samt butiksförsäkring.

Ansök här