2 månader sedan
Annons-ID: 15076546

Quality Specialist till Qing

Har du intresse och erfarenhet av life science eller kvalitetsarbete och vill göra en skillnad? Lockas du av att spetsa din kompetens och arbeta på en plats med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan tjänsten som Quality Specialist på Qing vara rätt för dig. Sök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Nu söker vi på Academic Work en Quality Specialist till vår kund Qing. Företaget är ett nischat konsultbolag som arbetar med kvalité och regulatoriska frågor gentemot kunder inom life science och medicinteknik. Företaget är en del av Vinngroup samt är en av Sveriges snabbast växande konsultkoncerner. På Qing är de experter på att säkerställa att produkterna är säkra, effektiva och uppfyller alla lagliga och regulatoriska krav. Eftersom Qing är kvalitetsspecialister inom flera områden kan de tillämpa best practice och använda kunskap från alla branscher genom internt teamarbete och kompetensdelning.

På kontoret i centrala Göteborg finner du ett tvärfunktionellt team som består av 11 härliga kollegor som tillsammans skapar ett av de starkaste teamen inom kvalitet med spetskompetens, motivation, engagemang och förmåga att driva de mest komplicerade projekt.

Du erbjuds

 • Möjlighet att spetsa din kompetens och bli specialist inom ett område
 • Chansen att aktivt bidra till bolagets utveckling genom att vara involverad i samtliga processer
 • Möjlighet att göra stor skillnad inom life science och medicinteknik

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och startar omgående. Uppdragets längd är på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Quality Specialist får du möjligheten att arbeta med olika typer av kundrelaterade projekt inom life science och medicintekniska branschen. Som konsult har du direktkontakt med kundens interna avdelningar för att stötta verksamheter inom kvalitetssäkringsområdet. Att analysera, föreslå och implementera kvalitetsförbättringar kommer vara en del av din arbetsvardag. Dessutom kommer du att leda kvalitetsprojekt och ansvara för att processer samt produkter håller rätt kvalité och uppfyller ställda krav.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad akademisk utbildning inom teknik eller medicin
 • Har tidigare erfarenhet inom life science, medicinteknik, kvalitet eller regulatorisk bransch
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska inom både tal och skrift

Som person är du:

 • Samarbetsvillig och öppen för att arbeta med andra personer
 • Kommunikativ
 • Affärsmässig
 • Initiativtagande

För att trivas i rollen som Quality Specialist anser vi att det är viktigt med starka analytiska färdigheter samt ett kvalitetsmedvetande. Vi ser gärna att du är driven och tycker det är motiverande att vara involverad i processer från start till slut. Du är relationsskapande och har lätt att samarbeta mot flera kontaktytor i ditt nätverk.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här