7 månader sedan
Annons-ID: 15019864

Provningsingenjör till Provexa Technology AB

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Göteborg
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Testingenjör
Startdatum:
Omgående eller enligt Ö.K.
Övrigt:
Heltid, tillsvidare

Provexa Technology ligger i absolut framkant vad gäller produkt- och processutveckling inom ytbehandling! Nu söker de en ytterligare Provningsingenjör för att fortsätta sin framgångsresa. Har du tekniken i händerna, kunskapen i huvudet och ett mekarintresse? Läs gärna vidare och sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för Provexa Technologys räkning en Provningsingenjör. Provexa Technology är ett dotterbolag till Provexa Surface Technology och arbetar med produktutveckling och provning av framtidens produkter inom ytteknik.

Som provningsingenjör på Provexa Technology blir du en del av ett entreprenörsföretag där din vardag präglas av variation med stora möjligheter att utvecklas inom både ditt tekniska kunnande och affärstänk. De har funktioner inom produktutveckling, provning, labb, processkontroll och licensiering av sina teknologier. Provexa Technology arbetar främst inom korrision, konduktivitet och utveckling av framtidens ytteknik b.la. nanomaterial där de idag bedriver ett antal utvecklingsprojekt.

I dagsläget är de 92 personer totalt på Provexa. Vårt lab är organiserat i Provexa Technology AB, vilket är vårt produktutvecklingsbolag som ingår i Provexa. På labbet är de idag tre personer med målsättningen att växa på sikt! Som Provningsingenjör ingår du i labbgruppen och rapporterar till Laboratoriechefen Fredrik.

Tjänsten på Provexa Technology är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Provexa Technology.

Arbetsuppgifter

Som Provningsingenjör kommer du arbeta tillsammans med tre personer i labbet med både interna och externa projekt. Du kommer att arbeta både självständigt, tillsammans med andra kollegor och med företagets kunder för att hitta bästa möjliga lösningar för våra kunder inom ytbehandling. Kunderna finns inom ett flertal olika branschen så ditt arbete kan resultera i produkter så som satelliter, fordon, bilar, elektricitet och inredningsdetaljer.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Analys, felsökning och provning

 • Korrosionsprovning ACT NSS VDA

 • Ansvara över Ackreditering av labb

 • Skriva instruktioner och utveckla ledningssystemet

 • Utvecklingsprojekt, Provexa innehar idag ett antal patent och ligger i framkant vad gäller utveckling inom ytbehandling

 • Följa upp och skriva felrapporter för att hitta lösningar

 • Spärra avvikande produkter

Tjänsten passar dig som vill utvecklas på ett bolag där du har nära till beslut och stora möjligheter att kunna påverka och ta ansvar från start. På Provexa Technology erbjuds du därmed en ansvarsfull tjänst som kommer med matchande befogenheter.

Vi söker dig som

 • Har en högskoleexamen inom maskinteknik, kemiteknik eller liknande

 • Har tekniskt och mekaniskt kunnande och ett tekniskt handlag som du har skaffat dig genom eget mekande eller på tidigare arbete

 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

 • Gillar när du får kombinera din teoretiska kunskap med praktiskt arbete

 • Har goda kunskaper i Officepaketet primärt Excel, Access , Gärna VBA

 • Grundläggande förståelse inom Kemi och korrosion

 • Har goda matematiska kunskaper, matematik C eller liknande

Det är meriterande om du har:

 • Kunskap inom SPC/Six sigma är meriterande men inget krav

 • Tidigare har arbetat inom ytteknik

Som person gillar du ordning och reda och är strukturerad i ditt arbetssätt, vilket leder till att du håller deadlines och följer upp de beslut som har fattats. Du tar initiativ, gillar att skapa system och arbetssätt som leder till effektivitet och enkla lösningar för dig själv och andra. Du tycker om att ta ansvar och inser värdet av att ditt arbete går framåt och ger resultat, du tycker att det är bättre att göra för mycket och be om ursäkt om det går fel istället för att bli passiv. Rollen kräver också att du är flexibel i ditt förhållningssätt både till arbetsuppgifter och förändringar. Slutligen så är du en kollega som sprider energi runt dig och ser till att du har kul på jobbet tillsammans med dina kollegor.

Stämmer detta in på dig vill jag gärna träffa dig på en intervju! Kom ihåg att din motivering och ditt personliga brev tillsammans med ditt CV är det vi gör urval utifrån.

Övrig information

 • Start: Omgående eller med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Månadslön

 • Placering: Gamlestadsvägen 303, Göteborg

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Provexas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.