1 månad sedan
Annons-ID: 15082971

Projektledare till teknikkonsultföretaget Vinnergi

Är du teknikintresserad och tycker att planering av framtidens mobilnät låter spännande? Är du dessutom ansvarstagande, noggrann och kommunikativ? Då kan detta vara tjänsten för dig! Academic Work söker nu en projektledare till Vinnergi. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Vinnergi är ett företag som hjälper kunder att digitalisera sina processer och utveckla deras verksamhet inom fiber, elkraft, telekom, transport och fastighetsteknik. Företaget har vuxit och är i dagsläget över 500 personer runtomking i Sverige. Huvudkontoret är i Linköping och du blir del av ett team på 11 personer. Avdelningen består av ett relativt juniort gäng där samtliga medarbetare är mellan 20-35 år. I rollen som projektledare kommer du att planera och projektera framtidens mobilnät såväl ute på fält som vid skrivbordet. Du kommer att arbeta mot en operatör där du får vara med från början till slut. Detta involverar att ta kontakt med myndigheter, inventera placeringar för master, skapa en byggrapport kring montering till att slutligen skriva avtal med fastighetsägare. För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper där du behöver vara självständig, engagerad och relationsskapande. Det är ofta flera projekt igång samtidigt och delar av arbetet utförs på andra platser än kontoret, vilket kräver att du är flexibel som person.

Du kommer att få en introduktion där du blir tilldelad en fadder från början. När du har blivit självgående finns det möjlighet att arbeta hemifrån en till två dagar i veckan. Rollen innebär frihet under ansvar och du kan till stor del styra dina egna arbetstider då du äger dina egna projekt.

Du erbjuds

 • En plats i ett sammansvetsat team som tillsammans hittar på roliga aktiviteter såsom konferenser, oktoberfest och julfest
 • Arbetslivserfarenhet inom teknikbranschen och av att leda projekt

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Myndighetskontakt, lovhantering, avtalsförhandling och rapportskrivning
 • Inventera nya platser för mobilanläggning, modernisera en befintlig eller hitta lösning för att demontera en mobilsite som inte längre behövs

Vi söker dig som

 • Har körkort då du kommer att åka ut på platsbesök, poolbilar finns
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Har god simultanförmåga då du kommer att ha flera projekt igång samtidigt
 • Inte är höjdrädd då arbetet på fält kan involvera höga höjder
 • Har möjlighet att ibland övernatta på annan ort

Det är meriterande om du har studerat projektledning eller motsvarande.

Vi söker dig som är

 • Flexibel
 • Kommunikativ
 • Noggrann

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Linköping, nära resecentrum

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vinnergi hjälper kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör företaget vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.

Deras värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i deras företagskultur. Förutom ett starkt fokus på värderingar är organisationen platt, vilket innebär hög påverkansgrad där flera medarbetare dessutom är delägare. Det gör Vinnergi till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor. Företaget är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi får du arbeta i framtiden varje dag!

Ansök här