3 veckor sedan
Annons-ID: 15090225

Projektledare till One Nordic!

Snabbfakta

Stad:
Karlskoga, Örebro
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående enligt överenskommels
Övrigt:
Heltid

Letar du efter en ny utmaning och vill bidra som projektledare i en verksamhet på frammarsch? Då kan detta vara tillfället du väntat på! Vi söker nu en engagerad och driven person som är beredd att axla en spännande och varierande roll med utrymme för stort eget ansvar. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

One Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Till verksamheten i Örebro söker vi nu en engagerad projektledare som är redo att axla en bred roll med stort eget ansvar. Avdelningen arbetar med drift och underhållsavtal inom gatu- och utomhusbelysning samt trafiksignaler. På avdelningen arbetar idag ca 45 medarbetare och som projektledare har du ansvar över ett eget team av montörer och har också till din hjälp både en projekttekniker och administratör.

Avdelningschefen Fredrik beskriver att kunskapsutbytet mellan kollegorna ligger nära till hands och att det aldrig finns några dumma frågor. Medarbetarna är väldigt måna om att hjälpa varandra både inom och mellan avdelningarrna. Som projektledare har man stora påverkansmöjligheter och ansvar inom sina avtalsområden.

Onboardingen kommer i stor utsträckning att skötas av avdelningschefen Fredrik som själv haft denna roll tidigare i karriären. Även teamets projekttekniker och administratör kommer att bidra till upplärningen.

Du erbjuds

 • En bred och varierad roll med stort eget ansvar
 • Trygga kollegor med stor kompetens inom branschen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som projektledare är att ansvara för drift- och underhållsavtal för gatubelysning och trafiksignaler med One Nordics kunder. Avtalens omfattning kan variera mellan kunderna. I rollen ingår att planera för all typ av drift och underhåll inom avtalen, delegera arbetsordrar till dina montörer, ansvara för budgetering och fakturering inom projekten, beställa material m.m. Som projektledare förväntas du också att bidra till One Nordics fortsatta verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som

 • Har utbildning inom el området alternativt erfarenhet av att arbeta med el eller på annat sätt skapat dig förståelse och kunskap inom el
 • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift då detta är det huvudsakliga språket internt men främst hos samtliga kunder
 • Har B-körkort då dagsresor inom avtalsområdet förekommer i tjänsten

Det är meriterande för rollen om du:

 • Har erfarenhet av att arbeta med drift- och underhållsavtal
 • Har erfarenhet av systemet IFS för t.ex. materialbeställning och fakturering

Vi söker dig som är

 • Strukturerad
 • Anpassningsbar
 • Affärsinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt behov med fast månadslön
 • Placering: Örebro
 • Övrigt: För denna tjänst kommer vi att i urvalsprocessen använda oss av personlighets- och problemlösningstester

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om One Nordic här!

Ansök här