Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15018482

Projektledare med inriktning offentlig sektor till byggkonsultbolag

Snabbfakta

Stad:
Sigtuna, Märsta
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Byggledare
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Bor du norr om stan och är trött på att ständigt behöva pendla fram och tillbaka till Stockholm? Då har vi tjänsten för dig! Hos CSK Projekt får du chansen att jobba på ett konsultbolag som erbjuder tjänster inom byggadministration och det är den perfekta tjänsten för dig som vill utvecklas vidare i din roll som projektledare. Du välkomnas till ett trevligt och familjärt företag med högt i tak där du får stort ansvar över ditt eget arbete och inflytande att påverka företagets fortsatta framgångsresa!

Om tjänsten

Academic Work söker en projektledare till CSK Projekt som är ett byggkonsultbolag som ligger norr om Stockholm. På det trevliga kontoret i Arlandastad kommer du att dela din vardag med ett 15-tal drivna, engagerade och kompetenta kollegor som bidrar till att stärka infrastrukturen i Mälardalsområdet. CSK Projekt har en bred projektportfölj där offentliga kunder är i fokus och du kommer ansvara för projekt i varierade storlekar – Allt från stora miljardprojekt innehållandes nyproduktioner och ombyggnationer av skolor till mellanstora miljonprojekt innehållandes underhåll av bostadshus.

Företaget är i stark tillväxtfas och har precis fått förtroendet att ta sig an flera stora projekt. De planerar därför att utöka sin medarbetarstyrka under 2019 och söker dig som vill fortsatta utvecklas inom projektledning och byggadministration i ett företag där du får vara med och påverka. I din roll kommer du säkerställa att byggprojekt drivs framåt från förstudie, programhandling, projektering, produktion och slutbesiktning för att senare överlämna objektet till förvaltningen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CSK Projekt.

Arbetsuppgifter

Du kommer självständigt driva projekt från start till mål som projektledare, projekteringsledare och byggledare. Dina ansvarsområden kommer anpassas efter tidigare erfarenhetsnivå och likaså din introduktion. Har du självständigt drivit projekt och har goda kunskaper inom lagen om offentlig upphandling (LOU) är tanken att du ganska snabbt kommer ansvara för egna projekt. I annat fall erbjuds du den utbildning och stöd som krävs för att du ska känna full trygghet inom byggprocessen och juridiken bakom.

Du kommer till exempel att:

 • Ansvara för att projekten håller sig till avtal, budget och tidsramar

 • Ha löpande kontakt med beställare, projektdeltagare, myndigheter och övriga intressenter samt samordna arbetet och se till att projekten utförs med hög kvalité

 • Representera beställare och leda projekteringsmöten, byggmöten och andra nödvändiga mötesformer som vanligtvis äger rum i ett byggprojekt

Tjänsten passar dig som exempelvis idag arbetar i en liknande roll som konsult och är redo att arbeta med större och mer avancerade projekt eller för dig som exempelvis sitter som projektledare i entreprenörsledet och nu vill gå över till beställarsidan. Du drivs av stort eget ansvar och den trygghet som uppkommer i ett konsultbolag där stora och gedigna projekt inom offentlig sektor är i fokus.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller YH-utbildning inom bygg, alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet

 • Har 5 års erfarenhet av liknande ansvarsområden och kan självständigt driva projekt samt har mycket god förståelse för byggprocessen

 • B-körkort då du kommer att besöka kunder främst i Stockholm- och Uppsalaområdet

 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift då språket används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av LOU

 • Är certifierad kontrollansvarig enligt PBL

Som person är du resultatinriktad och har en förmåga att förstå byggprocessens mål och vad som krävs för att nå dit. Du sätter självständigt upp tidsplaner och riktlinjer som även andra kan arbeta efter och följer upp samt omprioritera allteftersom. För att lyckas i rollen driver du dina ansvarsområden framåt och gör det som krävs för att organisationen ska uppnå sina mål. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är tydlig och välformulerad i din kommunikation både i tal och skrift samt anpassar ditt budskap till mottagaren och alltid fokuserar på att uppnå eller överträffa kundens förväntningar.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Arlandastad

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Elin Yeap, elin.yeap@academicwork.se, +46 8 128 551 77 och Rekryteringskoordinator Malin Snårbacka, malin.snarbacka@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CSK Projekts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

CSK Projekt är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom byggadministration. De säkerställer att kunders byggprojekt drivs framåt från förstudie till slutbesiktning och överlämning. De jobbar med projektledning, projekteringsledning inkl. BAS-P, byggledning, entreprenadsbesiktning samt kontrollansvar enligt PBL. CSK Projekt bygger deras företagande på engagemang, lyhördhet och idérikedom, där de sätter deras beställares ekonomi och intressen i första hand. Du erbjuds en arbetsplats med ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år anordnas en sommar- och julaktivitet samt en resa utomlands. Dessutom erbjuds förmånliga villkor så som friskvårdsbidrag, pension etc.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Elin Yeap consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Elin Yeap eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018482