Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15024552

Projektledare med fokus mot energibranschen till Svenskt Kvalitetsindex SKI

Snabbfakta

Stad:
Stockholm , Stockholm
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Product and market development
Startdatum:
Omgående, enligt överenskomme

Vi söker nu SKI:s nya projektledare inom energibranschen. Rollen innefattar allt från försäljningsansvar till design av projekt och presentation av dem till organisationens kunder. Vill du arbeta med undersökningar, är utåtriktad och är på jakt efter en roll som innebär mycket ansvar kommer du trivas här!

Om tjänsten

Som projektledare på SKI hjälper du organisationens kunder att utveckla sin verksamhet med hjälp av datadrivna kund- och medarbetarinsikter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla SKI:s affärer inom energibranschen genom att identifiera behov hos organisationer och dess intressenter. Vidare har du ett tydligt försäljningsansvar inom ditt segment och ansvarar för den löpande kundkontakten.

Som projektledare är det din uppgift att designa, planera, genomföra och följa upp de undersökningar SKI erbjuder. Tillsammans med SKI:s analytiker analyserar och tolkar du resultat för att utforma rapporter och presentationer för kund. Du möter kundernas beslutsfattare och ledningsgruppsmedlemmar som vill få en större insikt om exempelvis sina kunders lojalitet och varumärke eller medarbetares engagemang.

Arbetsuppgifter

 • Identifiera behov och arbeta med införsäljning av SKI:s tjänster till företag och organisationer.

 • Ha försäljningsansvar och arbeta med affärsutveckling inom energibranschen vilket bland annat innebär att komma med nya förslag och initiativ till hur organisationen kan nå ut till fler potentiella kunder samt skapa mervärde till befintliga kunder.

 • Designa och planera dina projekt. Du kommer arbeta med 1 – 5 projekt åt gången av varierande storlek och i olika branscher med fokus på energibranschen.

 • Förbereda och hålla presentationer till kundföretag.

Denna tjänst samverkar internt med alla delar av organisationen, men i huvudsak med kollegorna på Marknad & Försäljning.

Vi söker dig som

 • Har en akademisk examen.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 • Har vana av att arbeta i projektform.

 • Har någon vana av att arbeta med undersökningar, exempelvis marknads- eller medarbetarundersökningar.

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har arbetat inom energibranschen.

Som person är du:

 • Affärsmässig och drivs av att göra affärer. Du förväntas driva ditt kundsegment och dina kundsamarbeten framåt vilket ställer krav på att du har förmågan att sätta dig in i kundens verksamhet, identifiera behov och komma med skräddarsydda lösningsförslag.

 • Relationsskapande. Du kommer som projektledare att dagligen komma i kontakt med nya människor vilket gör att du behöver trivas i en social och utåtriktad roll.

 • Resultatinriktad och har förmågan att prioritera och strukturera din tid och dina uppgifter efter vad som ger bäst påverkan på resultatet.

Vidare är du trygg i ditt förhållningssätt, kommunicerar med kunder på ett professionellt sätt och tar ansvar för ditt arbete.

Rollen ställer också krav på en kvalitetsmedvetenhet eftersom det är av yttersta vikt att undersökningarna har korrekt information.

Test Övrig info

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.

 • Placering: Centrala Stockholm men resor till kunder över hela Sverige förekommer.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SKI:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Svenskt Kvalitetsindex SKI har under tre decennier studerat kunders upplevelser av privata och offentliga verksamheter i Sverige, Norden och övriga Europa. I dagsläget har bolaget tio medarbetare, i huvudsak projektledare och analytiker samt dotterbolag i Norge, Danmark och Finland.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Jenny Rydberg consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Jenny Rydberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15024552