1 vecka sedan
Annons-ID: 15087924

Projektledare inom VVS till Carl Hanssons Rör och Värme!

Stockholms största VVS-företag söker nu en projektledare som vill bli en del av deras härliga team som genomsyras av högt i takt och bra gemenskap. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning inom branschen och vill ta nästa steg in i ett nytt företag? Sök då tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

I dagsläget är Carl Hanssons Rör och Värme Stockholms största VVS-företag och erbjuder helhetslösningar inom installation, service och underhåll av VVS-anläggningar. De är ett stabilt företag som funnits kvar i mer än hundra år, vilket är ovanligt inom branschen. Inom företaget finns en stark gemenskap mellan såväl kollegor som chefer. De tror starkt på att det finns ett samband mellan lång anställningstid, trivsel, god arbetsmiljö och ansvarskänsla för jobb och kunder.

Carl Hanssons Rör och Värme söker nu en projektledare till en av deras två entreprenadavdelningar. Som projektledare kommer du arbeta för större VVS-entreprenader samt ha ansvaret för uppdragens ekonomi och utförande. Du kommer bli tilldelad olika projekt samt montörslag som du tillsammans med ska driva de olika projekten i mål.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få driva olika projekt parallellt med varandra där du har det huvudsakliga ansvaret. De projekt du kommer att arbeta med kan se olika ut, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Ansvara för olika projekt, vilket innebär planering, göra tids- och betalningsplaner samt följa upp dessa
 • Ha löpande kommunikation med kunder, leverantörer, montörer och underentreprenörer
 • Fakturering, kontrakt, PM och ÄTA samt andra administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter
 • Arbeta fortlöpande med arbetsmiljö och riskanalyser

Vi söker dig som

 • Innehar en eftergymnasial utbildning med inriktning mot VVS, bygg eller projektledning
 • Innehar minst 3 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom branschen
 • Innehar B-körkort
 • Är flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift

Det är även meriterande om du har goda kunskaper i Officepaketet samt bransch aktuella programkunskaper, som t.ex. teamplanering och kalkylering.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är affärsdriven och besitter ett ekonomiskt tänkt samtidigt som du är en strukturerad och noggrann person som förstår vikten och värdet i det arbetet du lägger grund för. Vi ser även att du har en god kommunikation och samarbetsförmåga, då du kommer att samarbeta både med interna och externa parter. Vi ser även att du är en lagspelare som ser till gruppens bästa.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Liljeholmen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Carl Hansson startade 1912 ett aktiebolag för att bedriva installationsverksamhet i egen regi. Trots att det har hänt mycket sedan dess är Carl Hanssons Rör och Värme ett stabilt företag som idagläget är störst i branschen. Men hjälp av bred kompetens och hög kvalité i kombination med kostnadseffektivitet och hög leveransprecision fullföljer Carl Hanssons sina uppdrag efter kundernas önskemål och har som målsättning att vara rätt samarbetspartner för sina kunder.

Ansök här