Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15009775

Projektkoordinator till familjära Besiktningsman.se!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Projektkoordinator (teknik)
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Har du något eller några års erfarenhet från byggbranschen och vill ta nästa steg i karriären där du får möjlighet att själv koordinera både större och mindre besiktningsprojekt inom bygg- och fastighetsbranschen? Har du ett intresse för att arbeta i ett familjärt bolag med engagerade kollegor och ett företag i utveckling? Besiktningsman.se är en platt organisation med korta beslutsvägar och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Detta är en perfekt nästastegsroll för dig som har intresse för att arbeta i projektform och där du får ta stor eget ansvar. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med urvalet löpande!

Om tjänsten

När du kommer in till Besiktningsman.se:s kontor invid Pålundsbacken på Södermalm välkomnas du av ett glatt gäng som alla arbetar för att utveckla besiktningsprocessen och skapa ett unikt kunderbjudande. De är måna om att vara en bra och trygg arbetsplats och där du som medarbetare får ett bra kompetensutbyte och trivs med dina kollegor. I rollen som projektkoordinator kommer du att ha det övergripande ansvaret för att koordinera projekt och driva besiktningsprojekt inom bygg- och fastighetsbranschen samt sköta det administrativa arbetet och se till så att projekten uppnår sina mål avseende tid, kvalitet och ekonomi. I varje projekt kommer du att samarbeta med en projektledarassistent och vägleda dem vid behov. Du kommer att vara i kontinuerlig dialog med kundernas projektledare, platschefer och byggledare och vara ansiktet utåt och representera Besiktningsman.se. Du kommer att rapportera till projektchefen för uppdraget samt samarbeta med gruppens teamleader. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Besiktningsman.se

Arbetsuppgifter

I rollen som projektkoordinator ansvarar du för att sätta dig in i projekttidplanen planerad i MS Projects samt skapar och lägger upp dessa i Besiktningsman.se:s egen besiktningsapp iSpect. Du kommer även att ha budgetansvar för dina projekt och återrapportera till projektchef om det uppstår några problem. Du kommer ges stor frihet att själv utforma och planera ditt sätt att arbeta och det finns goda möjligheter att utvecklas och bygga på din kompetens inom företaget. Du kommer till exempel att… * Upprätta tidsplaner för projekten * Boka och hålla uppstartsmöten med huvudbesiktningsman och kundens projektansvarige * Sköta kontakten med kunder och uppdragsgivare * Sköta det administrativa arbetet i dina projekt Tjänsten passar dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg eller fastighet, har något års erfarenhet från byggbranschen och nu vill ta nästa steg upp i en roll som projektkoordinator. I rollen ingår en del resor inom Stockholmsområdet men du kommer att spendera den främsta tiden på Besiktningsman.se:s kontor.

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom bygg eller anläggning * Har något eller några års erfarenhet från byggbranschen där du skapat dig en god förståelse för byggprocessen * Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska * Har B-körkort Det är meriterande om du… * Har erfarenhet av projektplaneringsverktyg * Har kunskaper inom entreprenadjuridik Som person ser vi att du tycker om att skapa och utveckla relationer till såväl kollegor som kunder. Då du kommer att planera och koordinera dina egna projekt ser vi att du är strukturerad i ditt arbete och har förmågan att planera så att du möter deadlines. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är uppmärksam för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Då du kommer att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt ser vi att du är flexibel och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du har även en god problemlösande förmåga, prioriterar rätt frågor och förstår konsekvenser av olika lösningsförslag. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid, rekrytering * Placering: Pålundsbacken, Södermalm * Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Besiktningsman.se:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:johanna.sorell@academicwork.se). * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [johanna.sorell@academicwork.se](mailto:johanna.sorell@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Besiktningsman.se]( https://besiktningsman.se/) är ledande inom entreprenadbesiktning för nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader. Företaget grundades 2003 och företagets grundare och ägare är aktiva i företaget och de är unika på så sätt att de har en digitaliserad besiktningsprocess som omfattar hela besiktningsprocessen och ett nytt perspektiv på besiktning. Besiktningsman.se består i dagsläget av 30 stycken medarbetare med en gedigen bakgrund från byggsektorn och besiktningsarbete och det ger dem kapacitet att möte höga kundkrav och sakkunnigt utförande. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och de har även mindre lokala kontor i övriga delar av landet.
Ansök här
Johanna Sörell consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Sörell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15009775