13 månader sedan
Annons-ID: 15019651

Projektkoordinator med energi- och miljöintresse sökes!

Snabbfakta

Stad:
Malmö, Malmö
Omfattning:
Heltid, 8-16.30
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Projektkoordinator
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Har du överblick som en hök, är flitig som en myra och pigg som en lärka? Känner du att du är född för att vara en spindel i nätet? Är du dessutom ingenjör med kunskap om industriella processer och vill jobba på ett blomstrande företag inom energi- och miljöbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en projektkoordinator till expanderande Clean Air Technologies AB i Malmö. Företaget är ett litet, hungrigt ingenjörsföretag som arbetar med att designa, konstruera och bygga anläggningar inom energi och miljö. Den mest framstående produkten som levereras är nyckelfärdiga rökgaskondenserings- och rökgasreningsanläggningar. Clean Air är störst på den nordiska marknaden men är även verksamma i andra delar av världen.

Under 2018 flyttade den unga och taggade personalstyrkan in i nya fräscha lokaler jämte centralstationen i Malmö och har nu vad som måste vara en av de finaste takterrasserna i stan. Sammanhållningen är den viktigaste ingrediensen i Clean Airs vardag och badmintonspel, pingismatcher och after works är en självklarhet för medarbetarna.

Förutom sammanhållningen trivs medarbetarna till stor del tack vare bredden i arbetsuppgifterna då de är med i hela processen från start till mål. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är stora då man konstant lär sig nya saker och även själv kan påverka åt vilket håll man vill gå.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Clean Air. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och Clean Air har som avsikt att göra en överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att använda dina tekniska kunskaper men tyngdpunkten i arbetet kommer ligga på att koordinera och därigenom få en bred bild av projekten. Du kommer som projektkoordinator ansvara för resurshanteringen genom att ha en överblick över samtliga projekt, koordinera resurser och fördela arbetsuppgifter till kollegor och konsulter. Dessutom kommer du i likhet med de andra ingenjörerna på Clean Air att arbeta med till exempel processdesign och ha kund- och leverantörskontakt.

Du kommer till exempel att:

 • ansvara för när externa konsulter ska tas in i ett projekt

 • se till att deadlines hålls i projektets olika kontrakt och tidsplaner

 • arbeta med orderhantering och inköp

Tjänsten passar dig som drivs av att ta ansvar över såväl dina arbetsuppgifter som för din egen utveckling.

Vi söker dig som

 • har en högskole- eller ingenjörsexamen med en industriell inriktning, såsom elektroteknik med inriktning automation, mekanik eller kemiteknik

 • obehindrat talar och skriver svenska och engelska för intern och extern kommunikation

Det är meriterande om du…

 • har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

 • tidigare arbetat i systemen AutoCAD och Access

 • innehar körkort för personbil

Som person har du lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du tar stort eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du bör vara strukturerad och kunna prioritera och planera ditt och andras arbete. Till sist har du som person lätt för att lära dig nya saker och framförallt är du villig att lära dig nya saker och har en strävan efter att få en bred kunskap.

Tycker du att Clean Air verkar som ett härlig arbetsplats och du uppfyller kraven men tycker tjänsten låter lite för junior? Klicka här. Vi söker även efter en projektledare till Clean Air för dig som är lite mer senior i din karriär.

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning hos Academic Work och uppdraget löper initialt över 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering till Clean Air

 • Placering: Centrala Malmö

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Clean Airs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här