2 dagar sedan
Annons-ID: 15091009

Projektcontroller inom investerings- och exploateringsprojekt

Vi söker nu dig som vill kliva in i en spännande roll som projektcontroller till pågående investerings- och exploateringsprojekt. Drivs du av att ha många kontaktytor och bygga relationer, samtidigt som du tidigare har erfarenhet från en liknande roll så kan du vara den vi söker! Ansök redan idag.

Om tjänsten

Vår kund har haft snabbast befolkningsökning med en betydande tillväxt under hela 2000-talet, som fortsätter att växa. För att kunna fortsätta växa har samhällsbyggnadskontoret behov av att fortsätta utveckla planering och uppföljning av bygg-, infrastruktur- och exploateringsprojekt

I dagsläge ser vi att projektuppföljning på delprojektnivå inom exploatering bör utvecklas och struktureras. Projektstrukturen bör ses över. Förståelse för ekonomi och koppling till centrala processer bör förtydligas.

Din roll som projektcontroller blir att tillsammans med projektorganisationen och respektive chef följa upp pågående investerings- och exploateringsprojekt samt vara delaktig i det fortsatta arbetet med utvecklad ekonomistyrning. Vidare förväntas rollen vara behjälplig som stöd och bollplank i tidiga skeden där viktiga beslut med hänsyn till projektupplägg och ekonomistyrning tas. Projektcontroller rollen är placerad centralt och förväntas arbeta tät och samarbeta även med övriga funktioner inom ledningskontoret.

Du erbjuds

  • Stora möjligheter att vara med och påverka och bidra med dina kunskaper och tidigare erfarenheter på arbetsplatsen
  • En otrolig möjlighet att fortsätta utvecklas inom rollen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Projektcontrollers roll blir att tillsammans med projektorganisationen och respektive chef följa upp pågående investerings- och exploateringsprojekt samt vara delaktig i det fortsatta arbetet med utvecklad ekonomistyrning. Vidare förväntas rollen vara behjälplig som stöd och bollplank i tidiga skeden där viktiga beslut med hänsyn till projektupplägg och ekonomistyrning tas. Projektcontroller rollen är placerad centralt och förväntas arbeta tät och samarbeta även med övriga funktioner inom ledningskontoret.

Vi söker dig som

• Du har minst 3 års kunskap och erfarenhet av projektuppföljning och projektsystem

Det är meriternade om du:

  • Har kunskap och erfarenhet av kommunalredovisning
  • Har kunskap och erfarenhet av exploateringsprojekt

Personliga egenskaper: Då tjänster innebär många kontaktytor är det viktigt att du är bekväm med att driva frågorna själv och att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Vidare bör du ha lätt för att ställa svåra frågor och att vara bekväm med diskussionerna som kan uppstå.

Övrig information

  • Start: 27e mars
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Sigtuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här