Sökresultat
6 månader sedan
Annons-ID: 15018363

Projekt- och ekonomiassistent till Insamlingsstiftelsen Choice

Snabbfakta

Stad:
Stockholm , Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, tillsvidare
Jobbkategori:
Management och affärsutveckling
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Om du drömmer om att arbeta på en organisation som fokuserar på hälsofrämjande insatser i samhället kan denna tjänst på Insamlingsstiftelsen Choice vara nästa steg för dig. Här får du snabbt bli en viktig person i organisationen och på sikt vara del av den internationella satsningen som görs när man expanderar organisationen till övriga EU-länder och även planerar för sitt deltagande under Expo 2020 i Dubai.

Om tjänsten

Insamlingsstiftelsen Choice är en ideell organisation som tillsammans med läkarstudenter undervisar högstadie- och gymnasieelever om kroppen och hur den påverkas av alkohol, narkotika och tobak. De arbetar förebyggande och hälsofrämjande, och deras vision är ett samhälle där alla ungdomar har en god hälsa och en bra start i vuxenlivet.

Sedan starten har läkarstudenter på Choice undervisat över 30 000 högstadie- och gymnasieelever samt utbildat skolpersonal, lärare, rektorer och elevhälsoteam. På åtta år har verksamheten vuxit från Stockholm och samarbete med läkarstudenter vid Karolinska Institutet, till att i dag även samverka med övriga sex läkarprogram i Sverige; Lund, Göteborg, Linköping, Örebro, Uppsala och Umeå. Över 500 läkarstudenter har utbildats inom Choice och idag finns verksamheten i hela Sverige.


Choice tror starkt på att kunskap är det som leder till förbättring, klicka på Play nedan för att se mer om deras arbeteTjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Choice.

Arbetsuppgifter

Som projekt- och ekonomiassistent kommer du få en tydlig utvecklingsplan för att på sikt arbeta med stora frågor i organisationen. Du kommer starta din roll med fokus på administration samtidigt som du sätter dig in i verksamheten genom att assistera VD, ekonomiansvarig och projektledare. Du kommer till exempel att arbeta med textbehandling i bolagets årsredovisning och formulera ansökningar till potentiella finansiärer.

När du kommit in i rollen kommer du efter dina första månader arbeta med att:

 • Rekrytera läkarstudenter

 • Koordinera och utveckla introduktionsdagen som läkar- och psykologstudenterna genomgår

 • Koordinera utbildningsbesök hos högstadie- och gymnasieklasser

 • Träffa företag för insamlingsmöten

 • På sikt arbeta med verksamhetschef och VD i frågor som rör organisationens internationella satsning mot de skandinaviska länderna, EU och Expo 2020 i Dubai

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, har ett genuint intresse för ungdomars hälsa och drivs av att få bidra med din energi och kompetens i samhällsutvecklande frågor. Du vill komma in på en arbetsplats där du från start utrustas med rätt verktyg i takt med att dina arbetsuppgifter ökar i komplexitet.

Vi söker dig som

 • Har en slutförd akademisk utbildning och cirka ett års arbetslivserfarenhet

 • Har ekonomiförståelse genom studier eller arbete

 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då arbetet sker på båda språken

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har arbetat i en ideell organisation

 • Innehar B-körkort

Som person är du strategisk, problemlösande, självgående och strukturerad. Det innebär att du arbetar utifrån visioner och långsiktiga mål som bryts ner i planer och aktiviteter, där du agerar för att hitta den mest effektiva lösningen. Framförallt tar du ansvaret att självständigt välja arbetsmetod och fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt och arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Stiftelsens huvudkontor vid Slussen

 • Kontaktuppgifter: Amanda Axelsson

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Choices önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Insamlingsstiftelsen Choice är en ideell, icke vinstdrivande organisation, som är politiskt och religiöst obunden. Stiftelsen grundades i januari 2010 av medicinjournalisten Robert Åkesson och bedrivs i samverkan med läkar-och psykologstudenter som föreläser för elever, föräldrar och skolpersonal om alkohol, narkotika och tobak (ANT) utifrån ett medicinskt perspektiv. Choice håller även i temadagar för skolor, föräldrar och studenter på universitet, högskolor, gymnasium och högstadier.

Jamila Badee consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Jamila Badee eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018363