1 månad sedan
Annons-ID: 15077912

Processingenjör till Rejlers

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Göteborg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Har du en ingenjörsutbildning i kemiteknik och vill utvecklas i ett av Nordens största teknikkonsultbolag? Då har vi tjänsten för dig! Rejlers söker nu efter en processingenjör till Göteborg. I den här rollen får du möjlighet att ta ett snabbt kliv i din karriär genom arbete med erfarna kollegor och löpande kompetensutveckling på ett familjärt företag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Rejlers är välkänt teknikkonsultbolag som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. I den här rollen som processingenjör får du möjlighet till stor individuell utveckling i en prestigelös företagskultur som präglas av en social miljö med korta beslutsvägar. Vidare strävar Rejlers efter att alla medarbetare ska få arbeta med ett projekt som motiverar och intresserar. Därmed finns möjligheter till olika uppdrag och upplägg beroende på dina drivkrafter och vilken fas du är i livet. Du kommer även få en gedigen introduktion samt bli tilldelad en mentor i form av en senior kollega för att få bra förutsättningar att komma in i din roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rejlers. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som processingenjör kommer du att arbeta i projektform eller i enskilda uppdrag in-house på Rejlers under Rejlers arbetsledning alternativt ute hos Rejlers kunder. Vid matchning av nya uppdrag tas ditt eget intresse, bakgrund och kompetens till hänsyn.

Arbetsuppgifterna kan därmed variera men kan exempelvis innebära att:

  • Skriva rapporter och ta fram dokumentation kopplat till ditt uppdrag
  • Göra beräkningar och design av anläggningar
  • Du kan även komma att arbeta med försäljningsprojekt, kundorderprojekt samt R&D-projekt

Vi söker dig som

  • Har en högskole- eller civilingenjösexamen inom kemiteknik
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från processindustrin, exempelvis genom sommarjobb eller efter dina studier
  • Talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska

Det är ytterligare meriterande om du har erfarenhet från något CAD-program

Som person är du innovativ och skicklig på tekniska beräkningar. Du är driven och gillar att lära dig nya saker och gillar att presentera tekniska lösningar. Du är en lagspelare men kan också hitta dina egna vägar.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg med omnejd

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Rejlers här!

Ansök här