1 vecka sedan
Annons-ID: 15087682

Processingenjör till AAK i Karlshamn!

Snabbfakta

Stad:
Karlshamn
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Är du redo att ta nästa steg mot en spännande karriär som processingenjör tillsammans med väletablerade AAK? På AAK finns det en tydlig framtidsvision och nu letar de efter en person som kommer att spela en nyckelroll i deras framtida tillväxt. Varmt välkommen till en arbetsplats som värnar om just din personliga utveckling!

Om tjänsten

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Med deras oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Med deras värdehöjande oljor och fetter hjälper AAK sina kunder att lyckas bättre.

Med deras flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar AAK sina värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Med nästan 4000 medarbetare som tätt samarbetar med deras kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar, ligger de i framkant med sin utveckling.

AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Rollen

Som ny på AAK kommer du få en gedigen onboardingprocess, ingen dag är en annan lik och ditt arbete kommer att göra stor skillnad. Längre in i rollen kommer du vara ledande och en förebild i AAKs arbete med nyinvesteringar, optimeringar och ständiga förbättringar. Du kommer även arbeta med deras produktionsanläggning för att uppnå de högt ställda kraven på produktionskapacitet, produktkvalitet och leveranssäkerhet. Men även inom områden som effektiv energiproduktion och användning, processäkerhet, yttre och inre miljö.

Arbetsuppgifter

Branschen som AAK verkar inom är global, vilket innebär att processingenjören är del av ett brett nätverk internationellt, både inom AAKs organisation och externt inom deras bransch.

Du kommer att arbeta i ett team nära produktionsledning med mycket fokus på projektutredningar, uppföljningar och förbättringsarbete. Arbetet bedrivs oftast projektbaserat och med tydliga mål samt vad gäller ekonomi och deadlines. Typiska uppgifter för processingenjören inom AAK är att med sin förståelse och kunskap i teknik, samt förmåga att kommunicera, systematiskt arbeta faktabaserat för att förbättra delar och helhet längs produktionskedjan.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis civiliingenjör inom process- eller kemiteknik
 • Erfarenheter av en liknande roll
 • God dator och systemförståelse
 • Flytande i Engelska, både i tal och skrift
 • Flytande i Svenska, både i tal och skrift

Meriterande

 • Goda kunskaper inom processteknik, samt ett brett tekniskt industriellt intresse och intresse för utveckling av kvalificerad produktion

Vi söker dig som är

 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Karlshamn

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om AAK här

Ansök här