2 veckor sedan
Annons-ID: 15060215

Praktiskt lagd och cykelentusiast? Klaver Cykelparkering söker en Service- och säljsupport

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Ulriksdal
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Kundsupport
Startdatum:
Omgående/Enligt ö.k.
Övrigt:
Heltid

Vill du ha ett arbete där du får användning för din praktiska sida? Trivs du dessutom i en roll där du får jobba med service, support och rådgivning? Då kanske du är Klaver Cykelparkerings nya Service- och säljsupport! Klaver Cykelparkering växer och söker nu deras fjärde tillskott till teamet och som vill vara med och skapa ett mer hållbart Sverige. Du välkomnas till ett litet och familjärt företag med stora möjligheter där en hälsosam livsstil, möjligheten till flexibla arbetstider och såklart ditt intresse för cykling värderas högt!

Om tjänsten

Klaver Cykelparkering är specialiserade på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. De erbjuder några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag samtidigt som de får vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil. På det nya och fina kontoret i Ulriksdal kommer du dela din vardag tillsammans med dina tre kollegor; Mona (Projektledare och Operativ Chef), Antonio (Säljsupport) och Jacob (VD).

Du erbjuds:

 • Hos Klaver får du inblick över hela kedjan i organisationen och du får möjligheten att påverka alltifrån din roll och ditt sätt att arbeta till hur företaget ska utvecklas framåt
 • På Klaver är en aktiv livsstil, hälsa, fritid och såklart cykling viktigt, därför erbjuds förmånen med 35h arbetsveckor med möjlighet till flexibla arbetstider och du kommer att sluta kl. 14 varje fredag

Arbetsuppgifter

Som Service- och säljsupport arbetar du i en bred roll med fokus på teknisk service, underhåll och kundsupport.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Göra platsbesök hos kund (rådgivning, måttagningar samt införsäljning av lösningar)
 • Utföra enklare installationer samt service vid behov
 • Vara kontaktperson för monteringsfirmor och delge dem med information kring monteringsinstruktioner och material
 • Ta emot säljförfrågningar samt skapa offerter i CRM-systemet och ha löpande uppföljning med existerande och blivande kunder
 • Ansvara för utleverans av kompletterande material till leveranser (instruktionstavlor, reservdelar m.m.)
 • Ansvara för att skapa struktur i lagerrummet på kontoret
 • Uppföljning av kvalitetssystem för leveranser
 • Uppdatera strukturer, riktlinjer och manualer för montering, lager och transport
 • Eftersom rollen är ny kan det innebära att andra arbetsuppgifter tillkommer och det finns stora möjligheter för dig att anpassa och utveckla rollen framåt utifrån intresse och behov

Vi söker dig som

Vi tror att du som söker är en praktiskt lagd person som vill arbeta i en kombinerad roll med inslag av praktiskt arbete, administration och kundrådgivning.

Din tidigare bakgrund och erfarenhet är inte det som väger tyngst, vi kommer lägga allra störst vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Se därför till att ditt intresse framkommer tydligt i din ansökan!

Krav

 • B-Körkort
 • God fysik då du kommer att vara ute på installationsbesök
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Ett intresse för cykling och delar Klavers värderingar om en sund livsstil

För att trivas i rollen är du nyfiken och öppen för att kontinuerligt vilja lära dig nya saker. Då du kommer arbeta i ett mindre företag är det viktigt att du är prestigelös, flexibel och kan hugga i där det behövs. Vi tror att du är praktiskt lagd samtidigt som du har en förståelse för det administrativa som tillkommer i rollen. Du är tillmötesgående och serviceinriktad i din kommunikation samt har alltid målsättningen att lösa problem och överträffa kundens förväntningar. Vi ser även att du är självgående och tar egna initiativ till att förbättra arbetssätt och rutiner.

Övrig information

 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning

 • Placering: Galoppvägen 10, Solna

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Klaver Cykelparkerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Information om företaget

Klaver Cykelparkering AB är ett privat företag som har som mål att bidra till en förbättrad infrastruktur för cykling i Sverige. Cykeln är en gammal uppfinning som fått ett kraftigt uppsving på senare år via trender inom miljö- och hälsoområdet. Detta är extra tydligt i nordeuropeiska tätortsområden där cyklandet har ökat, och alltjämt ökar, mycket kraftigt. Klaver Cykelparkering är specialiserat på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. Vi är stolta över att kunna erbjuda några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag! Vi tycker även att det är inspirerande att få vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil.

Ansök här