Sökresultat
4 månader sedan
Annons-ID: 15018761

Planarkitekt till Valdemarsviks kommun

Snabbfakta

Stad:
Norrköping, Valdemarsvik
Omfattning:
Heltid, 8:00-17.00
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Dagtid med flex
Jobbkategori:
Arkitekt
Startdatum:
1 mars, dock senast juni 2019

Vi söker nu dig som vill arbeta som planarkitekt i en mindre skärgårdskommun! Här ges du möjlighet att självständigt utvecklas i takt med dina planuppdrag, samtidigt som du vid behov har erfarna kollegor i din närhet för erfarenhetsutbyte och stöttning. Du välkomnas in i ett team med en öppen atmosfär som motiveras av ett se miljöer växa fram och ge avtryck i verkligheten! Känner du likadant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en planarkitekt till Valdemarsviks kommun. Valdemarsviks kommun är vackert belägen vid kusten i östra Östergötland men närhet till Gryts- och Tjusts Skärgård. Det är den lilla kommunen med entreprenörsanda med ca 8 000 invånare. Kommunen som arbetsgivare har ca 700 anställda, varav ca 120 arbetar på kommunhuset fördelat inom olika sektorer. Som planarkitekt tillhör du sektorn ”Samhällsbyggnad och kultur”, teamet består idag av 6 medarbetare i roller som planarkitekter, bygglovshandläggare, byggnadsinspektör samt plan- och byggassistent. Det som kännetecknar teamet är deras nära samarbete med en avslappnad och prestigelös stämning. Medarbetarna motiveras av att vara delaktiga i kommunens utveckling och glädjen är tydlig i det dagliga arbetet.

Läs nedan om hur Niklas, upplever sin vardag i rollen som junior planarkitekt.

”Det bästa med min roll är att jag får arbeta inom flera olika områden där jag får ta stort ansvar för att leda flera olika projekt. Arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande då projekten befinner sig i olika stadier i detaljplaneringarna och mina dagar ser aldrig likadana ut. Det är otroligt roligt och jag utvecklas mer och mer för varje dag. Det är en väldigt familjär stämning där vi arbetar väldigt nära varandra och där vi har ett gott samarbete. Det finns otroligt mycket kompetens inom organisationen och du har alltid nära att fråga en kollega om råd. Cheferna är även väldigt bra på att ta vara på den kompetensen vi har och satsar på att ge oss möjligheter till vidareutveckling. ”

Vi söker dig som vill arbeta som planarkitekt och som delar teamets värderingar, inspireras av att utveckla dig själv men även kommunens miljö framåt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Valdemarsviks kommun.

Arbetsuppgifter

Som planarkitekt kommer du att huvudsakligen arbeta med att upprätta och uppdatera detaljplaner. Arbetet är varierat och rör alla former av detaljplaner i såväl kust- och skärgårdsmiljö som på mindre orter där nya bostadsområden ska etableras eller centrummiljöer utvecklas och förskönas. Planerna är såväl externt som internt initierade och det totala antalet planer har ökat markant under senare år. I rollen ingår löpande kontakt och samarbeten med externa parter såsom myndigheter, konsulter och medborgare, men även interna samarbeten, exempelvis inom gatu-och fastighetsområdet eller VA och renhållning. Du kommer att introduceras i rollen genom att få starta med enklare uppgifter där du får stöttning av dina erfarna kollegor, för att sedan ta dig an mer utmanande uppgifter på sikt.

Tjänsten passar dig som vill uppleva ett stort inflytande över gestaltningen, utrymme för kreativitet och visioner och att du delvis ”bygger ett samhälle på nytt”. Du ser positivt på den erfarenhet som finns bland dina kollegor samtidigt har du en nyfikenhet och viljan att utvecklas på egen hand.

Vi söker dig som

  • Är utbildad vid Blekinge Tekniska Högskola/Chalmers/KTH med inriktning fysisk planering eller motsvarande utbildning som kan ses som relevant.

  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift. I de kontaktytor du har i arbetet krävs att du skriftligt och i tal kan kommunicera på svenska

  • Har körkort B

Det är meriterande om du….

  • Har tidigare erfarenhet av planarbete

Som person är du relationsskapande och förtroendeingivande, har lätt för att ta kontakt med människor i din omgivning och anpassar dig väl när det behövs. Du är resultatinriktad och drivs av att nå uppsatta mål, trots avvikelser på vägen tappar du inte energi utan behåller ett klart och tydligt fokus. Du har ett strukturerat arbetssätt som får arbetet att gå i målets riktning och gör prioriteringar när det krävs.

Övrig information

  • Start: 1 mars, vid examen juni 2019 går det bra att starta direkt efter examensdag

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

  • Placering: Valdemarsvik

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work Valdemarsviks kommuns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Valdemarsviks kommun är en kommun belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt.

Kristina Hammarlund consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Kristina Hammarlund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018761