13 månader sedan
Annons-ID: 15020804

PHP-utvecklare till Forever Living Products i Mölndal!

Snabbfakta

Stad:
Mölndal, Centralt
Omfattning:
Heltid, Dagtid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Brinner du för webbutveckling? Lockas du av Laravel eller att jobba med schyssta ramverk som exempelvis Vue? Sluta leta - Forever Living Products söker nu efter dig som vill bli en del av deras prestigelösa team! Här finns stor möjlighet till att påverka ditt eget arbete samt att få vara med i hela utvecklingsprocessen. Vill du utvecklas som PHP-utvecklare och har intresse för frontend-utveckling så är detta tjänsten för dig! Sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Allt började i Arizona, USA, 1978 med en planta Aloe vera och en vision om att äga sin tid. Sedan dess har Forever Living Products International Inc utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen. Forever Living Products Scandinavia AB är idag Skandinaviens största direktförsäljningföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera. Företaget sysselsätter tusentals återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På det skandinaviska huvudkontoret i Mölndal jobbar ett 60-tal medarbetare som tillsammans ser till att våra återförsäljare får stöd i form av professionellt marknadsföringsmaterial, träningar, utbildningar, event och support. Företaget har fått många utmärkelser sedan starten 1998, bland annat av Business Region Göteborg, och har kreditranking AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet och är miljödiplomerade sedan flera år tillbaka. Läs mer på www.foreverliving.se

Academic Work söker nu en PHP-utvecklare med placering i centrala Mölndal. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam om ca tio personer och ni arbetar i tätt samarbete med interna avdelningar som är beställare och som sitter i samma lokaler. På företaget är de flesta systemen egenutvecklade och stor del av utvecklingen består av backend-utveckling. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Forever Living Products.

Teamet som du kommer att tillhöra präglas av en kultur med högt i tak där medarbetarna tycker det är viktigt att samarbeta och ha roligt på jobbet! Dem ser sig själva som ett transparant team, där alla är med och tar fram lösningar, stötar varandra, samt försöker skapa varierande projekt. På sina daily stand ups sätter teamet själva tempot i sina userstories, där ligger fokus snarare på kvalité än ständigt tighta deadlines. På Forever Living Products väljer man tekniker som dem anser är bäst lämpade för att lösa uppgiften och ser därför ständigt över nya teknikval.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du arbeta med Forever Scandinavias totala webbmiljö. Fokus ligger på det viktiga e-handelssystemet, men även på externwebben och framförallt den inloggningsskyddade återförsäljardelen. På agendan framöver står bland annat ombyggnad av kundhanteringssystem, utökning av e-handeln samt anpassning av sidan för mobila enheter. Du kommer arbeta tillsammans med interna beställare för framtagningar av kravspecifikationer och delta i kontinuerliga avstämningar.

Du kommer exempelvis att:

 • Utveckla externa samt interna digitala plattformar.

 • Vara delaktig i sprintarbetet.

 • Vara och ha en röst i det kreativa flödet samt nytänkande.

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i PHP. För att verifiera dina tekniska kunskaper kommer ett tekniskt test att tillämpas i ett senare skede av rekryteringsprocessen.

 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i arbetet.

 • Är bekväm att arbeta med webbservrar och databaser

 • Har en god förståelse för hela systemutvecklingsprocessen från design och konstruktion till test och implementation.

Det är mycket meriterande om du också har kunskap inom följande:

 • Laravel.

 • Vue.js, boostrap och SCSS.

 • Tidigare arbetslivserfarenhet ifrån e-handelsbranschen.

Tjänsten passar dig som letar efter en spännande ny utmaning, kanske har du nyligen tagit examen och vill få värdefull erfarenhet inom programmering eller har med dig erfarenhet sedan tidigare och samtidigt vill vidareutveckla dig inom frontend/PHP-utveckling. Vi tror att du som person har en stark drivkraft att hitta innovativa lösningar och även dela med dig av dessa. Du har också ett fokus på problemlösning och sätter höga krav på att leverera kvalitet i ditt arbete. Du tycker om att jobba i team och kan lätt anpassa dig till gruppen samt olika arbetsuppgifter. Du tycker om att lära dig nya tekniker och att fortsätta utvecklas i din roll som utvecklare.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse.

 • Omfattning: Heltid.

 • Placering: Centrala Mölndal.

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forever Living Products önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs mer om Forever living Products här.