1 månad sedan
Annons-ID: 15080539

Personlig servicetekniker till Bilbolaget i Umeå!

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du en mekaniker som trivs med kundkontakt? Det går bra för Bilbolaget och de söker nu fler personliga servicetekniker att ingå i teamet! Du får möjligheten att bli en del av Bilbolagets framgångsrika team av mekaniker, där du erbjuds både kvalitativa utbildningar och möjligheten att klättra i karriären! Ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Om tjänsten

Som Personlig Servicetekniker kan du påverka din arbetsdag och bestämma hur du ska ta hand om dina kunder och deras önskemål. Syftet med Personlig Servicetekniker är att skapa största möjliga trygghet för kunderna genom att de kontaktar sin tekniker direkt, utan mellanhänder.

Du erbjuds

  • En trygg tillsvidareanställning under kollektivavtal hos en arbetsgivare som värnar om sina anställda och balansen mellan arbetsliv och fritid.
  • Ett omväxlande och intressant arbete där det finns möjligheter att utvecklas och påverka din egen karriär.
  • Ett stort utbud av interna vidareutbildningar som hjälper dig till bättre teknisk kompetens och bättre kundservice.
  • Avsättningar till vinstandelsstiftelsen Årsringen vid vinst på över 4%, som du som medarbetare har möjlighet att ta ut i framtiden. En generös förmån som du kan läsa mer om här.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du både självständigt och i samarbete med andra genomför service, felsöker och reparerar kundens bil. För att du ska lyckas och trivas i din roll får du löpande stöd från verkstadscoacher, administrativa personal och resurstekniker. Arbetet innebär viss kundkontakt och passar dig som är utåtriktad och har ett gott sinne för kundservice.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet som mekaniker (alt. förvärvat den kunskapen på annat sätt), samt ambitionen och viljan att utvecklas
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, detta då båda språk används dagligen i arbetet
  • B-körkort

Meriterande: Flerårig erfarenhet av arbete som mekaniker

Du är en duktig mekaniker/personlig servicetekniker som tycker om att utvecklas. Du är lyhörd, positiv och tydlig för att kunna förstå kundens behov samt kunna beskriva hur dessa ska lösas. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet. Vi ser gärna att du är initiativrik, stresstålig och serviceinriktad samt har lätt för att jobba i team.

Övrig information

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Vardagar, 07-16.12
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bilbolagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Ansök här