1 månad sedan
Annons-ID: 15079988

Order Administrator till innovativa Marine Jet Power

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

För dig med ett genuint teknikintresse och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i en bred roll där du får lära dig spännande teknik. När du kommer i kontakt med Parts Sales and Supply-teamet hos det globala företaget får du träffa ett öppet och drivet gäng vars teamkänsla verkligen smittar av sig. Hos Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett starkt företag som är unik på sin marknad. Vi ser fram emot din ansökan.

Om tjänsten

Marine Jet Power (MJP) som utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg samarbetar med Academic Work för att hitta en order administrator till deras Parts Sales and Supply team som idag består av 8 kollegor. I Uppsala är MJP ett 60-tal personer och totalt är de 75 personer globalt. Du kommer välkomnas in i en trygg grupp där klimatet beskriv som peppande och hjälpsamt. I rollen kommer du hjälpa MJPs kunder genom att koppla ihop produktion och leverantörer mot kundernas behov. I det dagliga arbetet kommer du ha mycket kontakt med kunder och leverantörer samt även ha breda kontaktytor internt hos MJP.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MJP. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad direkt till MJP.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med korta och snabba beslutsvägar där initiativ värdesätts
 • En roll hos ett bolag i spännande tillväxtfas där du får arbeta med en rolig produkt som säljs över hela världen
 • En arbetsplats med mycket goda förutsättningar till utveckling inom olika områden

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du stötta kunder som har fartygsdrift runt hela världen samt ha dialog med tekniskt avancerade leverantörer. Du kommer att ha många internationella kontakter. I dina dagliga arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå att:

 • Registrera kund- och inköpsordrar
 • Upprätta kundofferter
 • Skicka enklare offertförfrågningar till leverantörer samt sköta leveransbevakning
 • Sköta enklare fakturering och registervård
 • Hantera logistiska ärenden kring transporter, tullhandlingar och annan dokumentation

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet från en administrativ roll sedan tidigare
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
 • Har ett genuint tekniskt intresse samt en nyfikenhet att lära dig mer
 • Är mycket bekväm med engelska i både tal och skrift samt har förståelse i svenska

Det är meriterande, men inget krav, om du:

 • Har arbetat i en liknande roll tidigare
 • Har erfarenhet av ett affärssystem, tex Monitor ERP.
 • Kan läsa ritningar

Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är noggrann i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du nyfiken på att lära dig och du känner stort ansvar för det du tar dig an.

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningtid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Uppsala, Fyrislund (finns goda parkeringsmöjligheter)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Marine Jet Power är ett Uppsala-baserat företag som startade i Österbybruk för 30 år sedan. Idag har vi kontor i USA, Storbritannien, och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg i storlek mellan 7 och 100 meter och effektspannet 300 kW till 15MW. Tillämpningarna sträcker sig från patrullbåtar, arbetsbåtar, passagerarfartyg till lyxjakter. På Marine Jet Power är vi stolta över att vara världsledande inom vattenjetaggregat och styrsystem.

Ansök här