4 dagar sedan
Annons-ID: 15079813

Operatörer sökes till AstraZeneca

Snabbfakta

Stad:
Södertälje
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel – Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer. Låter detta som arbetsplatsen för dig? Skicka in din ansökan till rollen som operatör idag! Vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

AstraZeneca är mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag. AstraZeneca är stolta över att ha en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Där får medarbetarna möjlighet att uttrycka olika perspektiv och får dem att känna sig värderade, energiska och belönade för sina idéer och kreativitet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som operatör inom Sweden Operations är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Operatörer sköter driften av tillhörande utrustning inom ett avsnitt. Detta innebär förberedelser inför nya processer, övervakning under processens gång, samt avslutande åtgärder (rengöring etc.) efter avslutad process. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift.

Vi söker dig som

  • Har gymnasiekompetens alternativt relevant arbetslivserfarenhet
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet är önskvärt. Gärna inom industri och produktion. Särskilt inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca.
  • Har mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.
  • Har erfarenhet av GMP och LEAN (meriterande då det är arbetssätt som genomsyrar hela AstraZeneca).
  • Har dokumenterat god systemvana, t ex SAP eller motsvarande.
  • Är kundfokuserad samt har en god samarbetsförmåga och social kompetens.
  • Kan arbeta alla typer av skift.

Personliga egenskaper

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.

Övrig information

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid/skift i 6 månader. Möjlighet till förlängning finns.
  • Placering: Gärtuna, Södertälje

Uppdraget är föremål för en bakgrundskontroll, alkohol- och drogtest som sker längre fram i processen. Rollen kan inte påbörjas förrän detta är slutfört.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du läsa mer om AstraZeneca? Klicka här!

Ansök här