1 vecka sedan
Annons-ID: 15081341

Office Coordinator till Wästbygg

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Göteborg
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid

Är du intresserad av ett socialt jobb vid sidan av dina studier? Då finns nu chansen att söka tjänsten som office coordinator på deltid! Är du en nyfiken och orädd person som motiveras av en roll där du trivs med att agera ansvarstagande och med en känsla för service? Se till att sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Redan sedan start arbetade Wästbygg utifrån en tydlig värdegrund och laganda, något som fortfarande genomsyrar verksamheten. Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. Med det stora engagemanget och hållbarhetsfokuset höjer de produktivitet, lönsamhet och livskvalitet för kunderna.

Wästbygg söker nu till tjänsten Office Coordinator, en perfekt möjlighet för dig som vill arbeta vid sidan av dina studier då det krävs en flexibilitet i arbetstider och tillgänglighet. Det är en social roll med diverse olika projekt att ansvara för, så det är att föredra att du som person motiveras av att arbeta i en social miljö och är orädd för att ta dig an olika sorters arbetsuppgifter. Du erbjuds ett steg in i arbetslivet parallellt med dina studier, samt en delaktighet i en händelserik och engagerad arbetsmiljö.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en stöttande funktion med varierande dagar i rollen som Office Coordinator på deltid. Med spännande dagar där det kommer behövas en nyfikenhet i att ta sig an både tidigare arbetsuppgifter men likaså nya. Rollen innebär varierande och stimulerande arbetsuppgifter med daglig social kontakt och kommunikation av olika slag. Det kan vara allt från administrativa uppgifter som beställningar och bokningar till att ansvara för ett välkomnande och trevligt första intryck för besökare och kunder genom god service och ett öga för ordning och reda.

Vi söker dig som

  • Studerar på minst 50 % alternativt annan sysselsättning
  • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska

Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av service.

Som person är du

  • Orädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter
  • Initiativtagande
  • Serviceinriktad

Vi söker dig som

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Se mer om Wästbygg här!

Ansök här