2 veckor sedan
Annons-ID: 15090514

Nyfiken på extrajobb inom restaurangbranschen?

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid och sommarjobb

Letar du efter ett fartfyllt och roligt extrajobb som dessutom ger dig sommarjobb? Perfekt! Vi söker nämligen efter engagerade studenter som vill jobba på några av Örebros största restauranger både under terminerna och till sommaren. Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Om tjänsten

Tillsammans med vår kund Laweka Group söker vi nu dig som är full med energi och som vill prova på att jobba inom restaurang och nöjesbranschen. Här ges du chansen till ett varierande extrajobb under terminerna och ett fartfyllt sommarjobb.

Snart drar vi igång med rekryteringen och för dig som vill vara en del av detta härliga gäng är det hög tid att skicka in din intresseanmälan!

Arbetsuppgifter

Detta är ett extrajobb för dig som gillar variation då dina pass kan variera från gång till gång. Dina arbetsuppgifter kan vara allt från garderobsvärd, serveringspersonal, roddare eller eventpersonal.

Vi söker dig som

  • Är studerande på minst 50% med möjlighet att arbeta ett varierande schema med sena kvällar/nätter
  • Har fyllt 18 år

Observera att detta endast är en intresseanmälan och att kraven för tjänsten kan komma att ändras.

Övrig information

  • Start: Inom kort
  • Omfattning: Extrajobb med möjlighet till sommarjobb
  • Placering: Centrala Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här