2 veckor sedan
Annons-ID: 15089488

Nyfiken ingenjör som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med automation och elektrifiering av gruvindustrin. Området är Visual systems, och du kommer i företagets verklighetsnära labbmiljö vara med och skapa nya teknologiska lösningar för en mer hållbar och säker framtid. Det är ett varierande och roligt arbete där du sätter ramarna för din utveckling. Företaget ger dig alla möjligheter till nya kunskaper, vill du vara med på den resan och bli deras nästa Embedded Software Developer?

Om tjänsten

Med över 40 år av digital teknik är företaget ledande inom digitalt uppkopplad industriell utrustning och system. I denna roll blir du en del av det globala svenska R&D-teamet. Teamet utvecklar mjukvaran, såväl som plattformen för el- och automationssystem.

Tjänsten passar dig som är intresserad av ny teknik och vill vara med där det händer. På företaget finns stora möjligheter att utveckla både dig, dina medarbetare och tekniken du håller på med. Hos dem erbjuds du möjligheten att få utlopp för ditt driv och den kunskap du tar med dig från tidigare arbeten och utbildning. Du ska inte komma in i rollen fulllärd, tvärtom, vi välkomnar dig med driv och nyfikenhet. Då kan du gå långt i denna roll.

Denna roll planeras starta i april/maj. Vi ser långsiktigt på tjänsten. Du kommer sitta centralt i Umeå i företagets nya lokaler. Du spenderar också mycket tid i en stor, ny labbmiljö där ny teknik testas.

Du erbjuds

 • En chans att vara med och skapa innovativ teknik för en säker gruvindustri
 • Få in foten på ett internationellt företag med möjlighet att skapa sig ett brett nätverk

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som Embedded Software Developer med uppgift att skapa inbäddade lösningar för underjordiska autonomiska fordon. Du kommer vara en del av arbetet att designa och programmera fordon eller robotar som med hjälp av visionteknik kan läsa av sin omgivning.

Arbetet som mjukvaruutvecklare är varierat, du kommer arbeta självständigt och tillsammans med andra, i både stora och små projekt mot gruvindustrin.

Företaget i Umeå har en stor labbmiljö där du tillsammans med kollegor kommer testa produkter och utveckla teknik som tillslut kommer säljas till företagets kunder. I rollen kommer du också ha direkt kontakt med kunderna för att ha nära koppling mellan det ni utvecklar/testar och slutgiltiga användarna av produkten. I rollen kommer du därmed vara med från start till mål, från testning, problemlösning, simuleringar, till överlämning av färdig produkt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som idag är färdig civilingenjör i teknisk fysik eller elektronik, eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Du bör även ha grundläggande kunskaper i:

 • PLC programmering
 • C++
 • Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskap inom machine learning. Gärna att du har erfarenhet av ROS, TensorFlow och/eller biblioteket Open CV. Specificera även i din ansökan på vilket sätt du har kunskap/erfarenhet inom PLC.

Som person är du:

 • Nyfiken
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Driven

Övrig information

 • Start: April eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå, resor kan förekomma i tjänsten

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester; ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här