2 veckor sedan
Annons-ID: 15087526

Nyexaminerad ingenjör? Se hit!

Snabbfakta

Stad:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker nu dig som nyligen tagit ut en ingenjörsexamen och är intresserad av att arbeta som projektingenjör. Tjänsten innebär ett varierande arbete som ställer höga krav på eget driv, ordning och reda samt stor nyfikenhet för att lyckas i rollen. Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

Om tjänsten

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

Enheten arbetar med basunderhåll av de statliga vägarna i Dalarna och Gävleborg. Underhållet innefattar allt från vinterväghållning, skyltunderhåll, grusvägsskötsel och lagningar på belagda vägar till att säkra framkomligheten och trafiksäkerheten både preventivt och vid akuta händelser genom större och mindre åtgärder. Enheten består av ca 17 glada medarbetare i olika roller och senioritet som alla bidrar till det gemensamma kunskapsutbytet. Enheten är uppdelad i projektteam om 3-4 personer.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledarkollega med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Nedan är några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
 • Medverka och vara involverad i ekonomi och budgetarbete i projekten.
 • Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, leverantörer, fastighetsägare m.m.
 • Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader

Vi söker dig som

 • Har en uttagen civil- eller högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, bygg/anläggning, industriell ekonomi eller annat utbildning Trafikverket anser likvärdig (examensbevis behöver uppvisas).
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom det förekommer kontakt och dokumentation på båda språken.
 • Innehar svenskt medborgarskap.
 • Har B-körkort

Meriterande för rollen är om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du

 • Anpassningsbar
 • Självgående
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här