2 månader sedan
Annons-ID: 15076311

Ny i karriären och vill arbeta med Cyber Security? Sök till MFEX!

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Här är tjänsten för dig som är intresserad av IT-säkerhetsfrågor och vill utvecklas i en tjänst där du på sikt har utrymme och möjlighet att forma rollen och driva dina egna processer. Till din hjälp har du många duktiga och erfarna kollegor som kommer stötta dig på bästa sätt. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter av både administrativ-, social och analytisk karaktär. Här har du möjlighet att förändra, förbättra och arbeta med intressanta och viktiga frågor i en global och växande organisation!

Om tjänsten

MFEX expanderar i snabb takt internationellt med både nya kunder och marknader och letar just nu efter förstärkning inom Cyber Security till kontoret i Umeå. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vidareutveckla arbetet med IT-säkerhet hos MFEX, ta ett redan pågående arbete till nästa nivå!

Som nyexaminerad kommer du få möjlighet att växa in i rollen med stöttning av kollegor. På sikt kommer du att utveckla rutiner, policys och processer för att MFEX som organisation ska kunna arbeta så effektivt som möjligt i det dagliga arbetet samtidigt som IT-säkerheten bibehålls och är fortsatt hög. Du kommer även arbeta med att utbilda internt inom dessa frågor, administrera och säkerställa att rutiner efterlevs. MFEX har många stödjande system och verktyg och du kommer framför allt arbeta med Microsoft 365, men även andra.

Du kommer att utgå från kontoret i Umeå, men du arbetar med dessa frågor globalt i organisationen. Rollen innebär många kontaktytor internt och du kommer främst att samarbeta med dina kollegor i säkerhetsgruppen, men även med avdelningschefer och andra funktioner.

Tjänsten passar dig som:

· Har ett intresse för säkerhetsfrågor inom IT, har förmågan att strukturera och drivs av att förbättra, förändra och vill vara med och påverka!

· Tycker om att arbeta med varierade arbetsuppgifter i en snabb och föränderlig miljö.

· Är en lagspelare som vill arbeta i nära samarbete med kollegor, utvecklingsteam samt andra intressenter.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du t.ex. att:

· Vara med och definiera säkerhetspolicys, rulla ut planer och implementering av dessa.

· Arbeta med IAM-processer, dvs. underhålla och förfina MFEX processer och kontroller för: Joiners, Movers, Leavers with Request, uppföljning (Certifiering) av användare och beviljade roller (åtkomster).

· Hantera rollbaserade åtkomster.

· På sikt ansvara för utförande av dataläckageskydd, såsom implementering av känslighetsklasser, efterlevnadsövervakning, testning och utbilda personal mm.

· Praktiskt utformande av policys, implementering och övervakning.

Vi söker dig som

· Har en högskoleutbildning inom IT

· Har ett intresse för IT-säkerhetsfrågor och läst en utbildning eller kurser inom det området, alt. förkovrat dig i ämnet på egen hand.

· Har mycket goda kunskaper i engelska, både i skrift och tal.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Microsoft 365, konfigureringsverktyg och/eller microsoftpolicys. Det är dock inte ett krav för tjänsten.

Som person är du:

· Strukturerad

· Analytisk

· Kommunikativ

· Självgående

· Noggrann

Övrig information

· Start: Enligt överenskommelse

· Omfattning: Heltid

· Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

As independent experts in global fund distribution, MFEX offers a complete solution for fund companies and distributors. With assets under administration of EUR 320 billion, MFEX is one of the leading B2B fund platforms. Over 350 institutional clients (including banks and insurance companies) use MFEX to access one of the world's largest range of funds with 80,000 funds from over 960 fund companies. MFEX offers complete transparency between distributors and fund companies.

The MFEX Group is headquartered in Stockholm and has offices in Paris, Luxembourg, London, Geneva, Zurich, Milan, Madrid, Milan, Umea, Singapore, Hong Kong, and Kuala Lumpur. The main supervisory authority is the Swedish Financial Supervisory Authority (Finansinspektionen).

Läs mer om MFEX här.

Ansök här