Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15019559

Norsktalande support till NCC!

Snabbfakta

Stad:
Solna, Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Helpdesk Second Line support
Startdatum:
Omgående

Har du språkkunskaper i norska och vill arbeta hos bygg- och industrijätten NCC med chans att utvecklas inom organisationen? Är du kommunikativ och har förståelse för infrastruktur och kommunikation? Tycker du om att supportera klienter samt ha daglig kontakt med bolagets medarbetare i hela Skandinavien? Då är detta tjänsten för dig! Sök nu då det är start omgående

Om tjänsten

Academic Work söker supportmedarbetare som talar norska till bygg- och industriföretaget NCC. I rollen som Supportmedarbetare hos dem får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom IT-stöd och infrastruktur. Du kommer att ha utgångspunkt från kontoret i Solna men om du har intresse av att resa i tjänsten så finns det chans för det både runt om i Stockholm/Sverige samt Norden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCC Industris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NCC. Intentionen är att detta är ett långsiktigt uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer komma in i ett litet team där alla hjälper alla och prioriterar ofta arbetet efter eget intresse och önskemål. En stor del av ditt arbete kommer utgå från Servicedesken i Solna där du kommer arbeta med first- och secondline support, beställningar, koordinering samt olika IT-projekt. Teamet präglas av en härlig energi där de fokuserar på att ha roligt tillsammans på jobbet.

Det finns chans för dig som vill att åka ut mer onsite som supporttekniker där du kommer att arbeta mer med infrastruktur och lösa komplexa incidenter som inte kan eller borde lösas genom fjärrsupport. Exempelvis hårdvarusupport, flytt av utrustning samt kablagehantering

Tjänsten passar dig som är serviceminded, pedagogisk, praktiskt lagd och brinner för IT och kommunikation. Vi ser att du är en nyfiken och flexibel person som trivs i en lika flexibel miljö. Det finns även stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i support

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska samt norska då du kommer kommunicera med kunder och kollegor i dessa språk

Det ses som meriterande om du har någon form av IT utbildning, kunskap inom nätverk och kommunikationslösningar samt har B-körkort.

Som person är du prestigelös och lyhörd med en stor drivkraft att utvecklas och lära sig nytt. Du ska kunna arbeta bra i team men även på egen hand. Då du kommer ha mycket kontakt med företagets leverantörer tror vi även att du är en service-inriktad person som har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt formulera dig i samtal. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och lämnar ingenting åt slumpen.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Lön: Timbaserad månadslön

  • Placering: Solna

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

NCC är en av de ledande företagen inom bygg och fastighetsutveckling i norra Europa. NCC Industry är dotterbolaget som erbjuder produkter och tjänster i och kring vägar. Dem producerar framförallt stenmaterial och asfalt och deras huvudsakliga marknader är de nordiska länderna där Sverige är den största marknaden med ungefär hälften av omsättningen.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Ellinor Beckman consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Ellinor Beckman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15019559