1 månad sedan
Annons-ID: 15032200

.NET utvecklare till Modulsystem

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Järfälla
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Omgående

Modulsystem söker nu dig som vill arbeta med utveckling med huvudfokus på Microsoft .NET plattform. Du kommer arbeta med kända varumärken och varierande arbetsuppgifter. Ditt team består utav erfarna kollegor som har mycket utbyte utav varandra. Vill du ha en spännande roll med mycket eget ansvar? Sök redan idag då vi tillsätter löpande.

Om tjänsten

Som systemutvecklare arbetar du tillsammans med övriga utvecklare och testare i teamet med produktägare och andra intressenter. Vi tillämpar agila metoder och planering sker i nära samarbete med produktägaren. Snabb feedback och interaktiva arbetsflöden är något vi värdesätter. Vi utvecklar inom en rad teknikområden så arbetsuppgifterna varierar med projekten. I regel är man som utvecklare med på hela resan från idéer och lösningsförslag till leveranser och lansering. Längs vägen kan du därför få möta många olika slags utmaningar samt lära dig ny teknik.

Du erbjuds

 • Tackla tekniska utmaningar tillsammans med erfarna kollegor.
 • Utvecklingspotential inom organisationen.
 • Möjlighet till eget ansvar med varierande arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

Din arbetsdag styrs av vårt arbetssätt och vad som sker i de projekt som för närvarande är aktiva. Tillsammans med produktägarna sker löpande prioritering gällande vilken funktionalitet som skall ingå i nästa release. Tillsammans med kollegorna i teamet fördelar ni sedan arbetet mellan er. Du förutsätts bidra i de områden där du besitter eller kan utveckla kompetens och leverera enligt överenskommelse. Projekten och hur backloggen ser ut ändras ständigt vilket gör att vi kan lova dig variation.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från likande tjänster och behärskar systemutveckling på .NET plattformen med kringliggande tekniker. Utbildningsmässigt är det bra om du har en relevant akademisk utbildning alternativ YH/KY med inriktning på tex systemutveckling i .NET men vi värderar motsvarande erfarenhet lika högt.

Krav för tjänsten är:

 • Väl insatt i Microsoft .NET plattformen med C# som huvudspråk
 • Har erfarenheten utav att utveckla databaser för SQL-server
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet som back end eller full stack-utvecklare.
 • Molnbaserade lösningar i framförallt Microsoft Azure.
 • Erfarenhet av andra språk som tex C/C++.

Vår teknikstack består idag bland annat av: C#, Angular, WPF, WCF, REST, JSON, JavaScript, Type, SQL-Server, SSRS, SSIS, Azure DevOps, Octopus Deploy, Git, Windows Server, Windows Embedded/IoT, Kubernetes/AKS, Azure Active Directory, Service Bus mm.

Som person är du:

 • Kommunikativ, då du kommer vara en viktig del i organisationen är det viktigt att du kan kommunicera med olika parter och kunna på ett pedagogiskt sätt förklara problematiken med de ärenden som ni behöver lösa tillsammans.

 • Proaktiv då det är viktigt att utvecklingsprojekten som du är ansvarig för kommer framåt och du tar de actions som behövs för att komma vidare.

 • En team-player då du kommer arbeta i ett team som stöttar varandra i sina projekt.

 • Nyfiken, vi ser att du är en nyfiken person som inte tvekar att ta ett initiativ för att lära dig ny teknik. Då Modulsystem är ett bolag som ständigt vill ligga i framkant krävs även detta utav deras medarbetare.

Övrig information

 • Start: Omgående, självklart tar vi hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm, Järfälla med planerad flytt till Sollentuna runt årsskiftet

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Modulsystem. Önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Modulsystem verkar inom området betal- och biljettsystem, främst för parkering och kollektivtrafik i Sverige. Deras viktigaste områden är betallösningar för parkering, kortterminaler med egen transaktionshantering, systemförvaltning och utveckling av biljettsystem. De erbjuder även olika systemkomponenter för intäktssäkring, självbetjäning och betalning. De har ett brett kompetensområde med egen IT-utveckling och erbjuder tjänster som drift, fältservice, installation och systemförvaltning.

Under våren 2019 har finska Semel Oy, som ingår i svenska KGK koncernen, förvärvat Modulsystem Sweden AB. Flytt av kontoret från Järfälla till Sollentuna kommer att ske runt årsskiftet. Modulsystem kommer då att finnas på samma plats som systerbolaget Halda AB. Semel och Halda har lång erfarenhet av att leverera ledande lösningar för Taxi.

Ansök här