Sökresultat
2 månader sedan
Annons-ID: 15020373

Nätverkstekniker till Data Ductus!

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Nätverkstekniker/administratör
Startdatum:
Omgående

Här finns möjligheten för dig som vill arbeta som nätverkstekniker på ett spännande bolag som befinner sig i en expansiv fas. Vi letar efter dig som vill arbeta i centrala Uppsala tillsammans med kollegor som har ett stort intresse för teknik. Om du är intresserad av att arbeta i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier bör du söka tjänsten omgående!

Om tjänsten

Academic Work söker en nätverkstekniker till Data Ductus. Kundföretaget sitter centralt i Uppsala i ljusa fräscha lokaler där du kommer tillhöra ett mindre team om fem personer. För att trivas på bolaget kommer du gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och försöker få saker att hända när du arbetar i ett team. Givetvis bör du också ha ett stort intresse för att arbeta med nätverk!

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till kundföretaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du att tillhöra ett team som arbetar med konfigurering av datanät till företagets kunder, I denna roll kommer du primärt arbeta med en större kund som Data Ductus samarbetat med länge. I detta innefattar att konfigurera hur routing och switching ska gå till i en datanätsleverans till befintlig kund. Rollen är operativ och som nätverkstekniker kommer du arbeta med drift, felsökning och utveckling av kundens datanätverk.

Tjänsten passar dig som drivs av att utvecklas individuellt och i team och tycker om att arbeta kundnära och bidra med din kompetens i deras verksamhet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som…

 • Har stort intresse att arbeta med nätverk

 • Har kunskaper inom CISCO och är certifierad i CCNA och/eller CCNP

 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du…

 • Har tidigare erfarenhet inom nätverksteknik

Som person är du ansvarstagande du då alltid ser till så att kunderna får professionellt bemötande och leverans. Du har ett driv att alltid få dina ärenden i mål och saknar du information om hur du ska gå tillväga så ser du till att på egen hand hitta den information som behövs.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Uppsala

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Data Ductus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Data Ductus är en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som vi håller högt. Du kommer gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och får saker att hända när du arbetar i ett team. Kunderna uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Det är egenskaper som behövs när kraven på lösningar är höga och tidsramar är snäva. Det kräver också att vi hela tiden ligger i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa våra kunders förväntningar. Därför satsar vi mycket på personlig utveckling och erbjuder löpande kompetensutveckling.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emma Sjöberg consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Sjöberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn06@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020373