Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15022033

Nätverkskonsult till Office IT-Partner!

Snabbfakta

Stad:
Gävle
Omfattning:
Heltid, 08.00 - 17.00, flex
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Nätverkstekniker/administratör
Startdatum:
Omgående

Förfrågan på Office IT-Partners nätverkskonsulter ökar och därför söker vi en ny stjärna som kan förstärka teamet! Detta är tjänsten för dig som vill arbeta långsiktigt på ett företag med höga framtidsambitioner i en kultur där alla hjälps åt. Är du rätt person att hjälpa Office IT-Partners kunder att lösa nätverksproblem, göra förbättringar och stötta i de utmaningar som kommer i samband med utökning av nätverk? Då väntar vi spänt på just din ansökan – sök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker en nätverkskonsult till Office IT-Partner. Som nätverkskonsult hos Office IT-Partner finns olika möjligheter i hur du kan jobba beroende på ditt intresse och kompetens. Du kan antingen hjälpa deras kunder med kortare projekt alternativt vara ute hos kund på heltid under mer omfattande projekt. Enligt den kultur som råder hos Office IT-Partner hjälps alla åt och det finns alltid stöttning att få om du behöver hjälp ute hos kund.

Såhär beskriver Filip, nätverkstekniker, tjänsten:

"Jag har ett väldigt varierande jobb som går ut på att göra det så bra som möjligt för de kunder vi har. Det som gör att jag trivs är variationen med olika kunder samt att vi alltid haft en väldigt öppen och fri kultur på jobbet där vi kan prata om allt med både kollegor som chefer. Det är som att kontoret blivit en till familj och trots att vi är en stor koncern nu jobbar vi som ett familjärt, mindre bolag som finns där för kunden. Vi är ett starkt växande bolag och även om förra året var ett rekordår i omsättning/vinst så kommer det bli nya rekord framöver!"

Se mer om Office IT-Partners verksamhet i videon nedan:Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Office IT-Partner. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Office IT-Partner ser långsiktigt på anställningen och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet är tanken att du i samband med uppdragets slut överrekryteras till dem alternativt att du förlängs på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som nätverkskonsult kommer dina arbetsdagar att variera utefter kundernas behov. Du utgår efter de uppdrag som kommit in och hjälper kunden att ta fram en lösning som passar just dem och deras behov. Det gäller exempelvis att felsöka kring nätverk som inte funkar, kan förbättras eller att du tar fram bra lösningar vid utökning av nätverk. För att lösa ärendena arbetar du både på distans via remoteverktyg eller åker ut till kund. Du kommer att arbeta i exempelvis Microsoft och Linux-miljö samt med Cisco-produkter.

Tjänsten passar dig som ser denna tjänst som en start på något långsiktigt. Office IT-Partner växer och målsättningen är att bli nordisk marknadsledare inom IT-struktur, molntjänster och digitalisering. Visar du framfötterna finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Vi söker dig som

 • Har kunskap om LAN, WAN och Wifi, samt förstår uppbyggnaden av nätverk och dess uppgift

 • Genom arbete eller studier arbetat med Cisco-produkter, framförallt brandväggar

 • Har förståelse av TCP/IP och OSI-modellen

 • Har kunskaper om DDI (DNS, DHCP, IPAM)

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska

 • Har B-körkort

Det är meriterande om du:

 • Har certifiering inom nätverk

 • Har erfarenhet av Cisco ASA, Cisco Meraki, FortiGate, HPE/Aruba networks

Då det finns möjligheter att anpassa arbetet efter din teknsika kompetens är vi öppna både för dig som är mer junior eller senior i nätverksbranschen. I den här rekryteringsprocessen kommer vi också att gå mycket på ditt intresse - att du brinner för att arbeta med datorer, mjukvara och nätverk! Då du arbetar nära dina kollegor söker vi dig som har lätt för att samarbeta med andra. Du är också mån om att ha nöjda kunder varav det är viktigt att du är serviceinriktad och ansvarstagande. Du har ett strukturerat arbetssätt, är kvalitetsmedveten samt gillar ordning och reda.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Behov omgående med start enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Gävle

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Office IT-Partners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan. Vi går igenom urvalet löpande i den ordning ansökningarna kommer in och därför är det viktigt att du är snabb med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.

Information om företaget

Office IT-Partner hjälper sina kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper de kunderna att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Office IT-Partner jobbar både med separata tjänster eller som en helhetspartner som kan ta hand om alla kundens IT-frågor, från strategi till drift – med kundens lönsamhet i fokus.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Alice Brinkhagen consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Alice Brinkhagen eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022033