Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15024290

Möbelälskande chaufför sökes till LGT Logistics!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm , Albyberg Företagspark, Haninge
Omfattning:
Heltid, 7-16/8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
B Chaufför
Startdatum:
Omgående

Med devisen “Vi älskar dina möbler” har LGT Logistics blivit Nordens ledande specialist inom möbellogistik. Nu utökar de sin verksamhet till Stockholmsområdet och söker dig som vill vara med på resan att fortsätta uppfylla deras kunders möbeldrömmar och leverera förstklassig service!

Om tjänsten

Academic Work söker en chaufför till LGT Logistics.

LGT Logistics har sedan 70-talet hjälpt många välkända nordiska företag med att hantera deras möbellogistik och leveranser. Idag är de nordens ledande specialist inom möbellogistik och utökar nu sin hemleveranstjänst från Tibro till Stockholmsområdet med egna bilar och chaufförer som inte bara kommer vara ansiktet utåt för företaget utan också leverera en helhetsupplevelse i samband med att de är med och uppfyller kundernas inredningsdrömmar.

I rollen som chaufför blir du en del av ett nystartat team som tillsammans arbetar med att ta emot inleveranser, sorterar, lastar bilar samt levererar möblerna ut till kunderna. I och med att du kommer att hantera exklusiva produkter som ska levereras hem till kunder blir du en viktig ambassadör för LGT Logistics och deras samarbetspartners. Teamet som arbetar med detta är i uppstartsfasen och du kommer därför få vara en viktig del av att bygga upp verksamheten. Du kommer att utgå från Albyberg Företagspark i Haninge och sedan köra leveranser över hela Stockholmsområdet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos LGT Logistics.

Arbetsuppgifter

Som chaufför kommer du ha en varierad roll där du alternerar mellan olika uppgifter. Detta innebär att du på ett rullande schema, ena dagen kommer att arbeta med terminalhantering för att andra dagar arbeta med att genomföra hemleveranser. Du kommer vidare exempelvis att:

 • Arbeta med mottagning av gods
 • Sortera varor
 • Hantera lastning för leverans
 • Genomföra scanningskontroller
 • Leverera möbler till slutkunder
 • Montera möbler hos kund i vissa uppdrag

Tjänsten passar dig som trivs med mötet med människor och vet hur man levererar förstklassig service. Över 99,96 % av alla LGT Logistics försändelser levereras utan skador, och nu vill de arbeta med dig som kommer se till att det fortsätter vara minst lika bra i Stockholmsområdet.

Vi söker dig som

 • Har B-körkort
 • Känner dig bekväm med att framföra ett större fordon i storstadsmiljö
 • Har god fysik då arbetet innebär tunga lyft och bärande vid lossning och lastning
 • Då det dagliga arbetet och den interna kommunikationen sker på svenska behöver du besitta mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du…

 • Har truck-kort
 • Har ytterligare körkortsbehörigheter
 • Har goda kunskaper i engelska

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper och därför ser vi det som avgörande att du som söker är en person som har en hög servicekänsla. Du förstår att du spelar en stor roll i hur kunderna uppfattar LGT Logistics tjänster och är därför också noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter så produkterna hanteras med respekt och leveranserna sker i utlovad tid. Vidare ser vi det som mycket viktigt att du besitter en personlig mognad och därför kan anpassa dig till olika situationer och relationer samt uppvisar integritet i din yrkesroll om så krävs. Självklart lever du LGT Logistics kärnvärden: Engagerad, Passionerad och Kreativ.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, med rullande schema 07:00-16:00 eller 08:00-17:00, med ca. 1 kvällspass/vecka

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Albyberg Företagspark, Haninge

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LGT Logistics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Då tjänsten innebär hembesök hos privatpersoner erfordras en bakgrundskontroll med utdrag från belastningsregistret innan anställning.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

LGT Logistics är Nordens ledande specialist inom möbellogistik. Skräddarsydda koncept för möbeltillverkare, importörer, grossister och detaljhandlare i kombination med högkvalitativa transporter har gjort att LGT Logistics har fått förtroendet att hantera möbellogistiken för många välkända nordiska möbelföretag. Koncernen omsätter cirka 80 miljoner euro och har över 400 anställda, samt kontor och lager i Sverige, Danmark, Finland och Litauen.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Amanda Gormaz consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Amanda Gormaz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15024290