Sökresultat
2 månader sedan
Annons-ID: 15021170

Mjukvaruutvecklare till UMS Skeldars UAS-Plattform V-200

Snabbfakta

Stad:
Linköping, Linköping
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Mjukvaruingenjör
Startdatum:
Omgående

UMS Skeldar befinner sig i en spännande fas med att öka tempot i utvecklingen och produktionen av UAS-plattformen Skeldar V-200 för den militära och civila marknaden världen över. Du kommer få vara med och utveckla framtidens teknik och bli del av ett seniort team som uppmuntrar till kreativitet, samarbete och innovation. Detta är den perfekta tjänsten för dig som vill utvecklas i rollen som mjukvaruutevecklare inom ett företag som just nu expanderar. Här får du arbeta med hela utvecklingskedjan, nära både produkt och kund!

Om tjänsten

Academic Work söker för UMS Skeldars räkning en mjukvaruutvecklare till deras utvecklingsteam. Här ges du möjlighet att arbeta med avancerad teknik i ett företag som värdesätter god teamkänsla, eget ansvar och utrymme för innovation. I den här rollen kommer du att ha ett helhetsperspektiv där du arbetar med utveckling och underhåll av UAS-system.

UMS Skeldar bildades år 2016 och är ett högkvalificerat företag med alla funktioner som krävs för att utveckla och leverera kompletta UAS-system. UMS Skeldar fortsätter att växa och tillhandahåller avancerade lösningar för obemannade helikoptersystem för att möta diverse utmaningar på dagens marknad. Företagets produkt Skeldar V-200 används både civilt och militärt för flertalet uppgifter, som exempelvis övervakning och spaning. Idag är Skeldar känt som ett av de mest lättanvända systemen på marknaden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UMS Skeldar.

Arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare hos UMS Skeldar kommer du arbeta med utveckling av både farkost och markstationen som de obemannade helikoptrarna opereras ifrån. Du kommer vara med och driva utvecklingen av systemen framåt men samtidigt arbeta med underhåll, felsökning och debugging. Här får du arbeta med hela kedjan där du utvecklar, testar och dokumenterar på egen hand. Rollen är bred och varierande och det kommer därför finnas möjlighet att påverka hur rollen utvecklas med tiden, - ingen dag är sig lik. Dessutom har du hangaren vägg i vägg så att du lätt kan prata med installatörer och flygprovare om hur de system du utvecklar ska installeras, konfigureras och användas. Du välkomnas till en företagskultur där samarbete mellan alla olika roller och funktioner är en självklarhet.

Tjänsten passar dig som har förmågan att se användar- och säkerhetsperspektivet på det du utvecklar samtidigt som du får användning av din kreativitet och innovation. Här får du även goda möjligheter att vara med och påverka i en mindre verksamhet men med höga ambitioner. Du som drivs av att få ta mycket eget ansvar där du ständigt får utmana dig själv och bidra med nya idéer, samtidigt som du tar del av ett starkt teamfokus kommer passa perfekt i denna roll!

Vi söker dig som

  • Har högskoleexamen inom relevant område, exempelvis datateknik, elektroteknik eller liknande.

  • Har goda kunskaper i C++. Har du även kunskaper i Java, C# och/eller Python så är det en stor fördel.

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då det underlättar kommunikationen internt likväl som externt.

Som person har du en god problemlösande förmåga med ett sinne för detaljer och hög kvalité i din kod. Du kommer gärna med innovationsrika lösningar samt vågar testa nya idéer samtidigt som du tar ett ansvar både för ditt eget arbete och för verksamheten i stort. Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd och teamkänsla.

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med ev. 6 månaders provanställning.

  • Placering: Linköping.

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMS Skeldars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs gärna mer om UMS Skeldar på deras hemsida eller spana in deras Youtube-kanal HÄR

Elin Pettersson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Elin Pettersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15021170