3 veckor sedan
Annons-ID: 15080682

Mjukvaruutvecklare till AFRY sökes!

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Brinner du för produktutveckling och letar efter en utvecklingsmöjlighet i din karriär? Vi söker nu för AFRY's räkning en mjukvaruutvecklare. Du erbjuds ett roll med många olika kontaktytor samtidigt som du är del av ett sammansvetsat team internt. Låter det här som något för dig? Ansök redan idag!

Om tjänsten

AFRY hjälper sina kunder att utveckla smarta lösningar genom elektrifiering, automation och digitalisering och vi söker just nu åt AFRY's räkning en mjukvaruutvecklare till deras sektion inom Produktutveckling i Örebro. Som mjukvaruutvecklare hos AFRY får du möjlighet att utveckla avancerade inbyggda system, arbeta med mjukvaruutveckling i form av hårdvarunära programmering och applikationer hos våra kunder inom telekom-, fordons-, försvars-, tillverknings- och gruvindustrin. Det finns spännande utmaningar och möjligheter denna roll så passa på att söka tjänsten redan idag!

AFRY värderar högt att du är en teamplayer, vill skapa goda relationer och har ett stort eget driv. På AFRY-kontoret i Örebro jobbar idag ca 117 personer och de har en trivsam och god stämning med känslan av att vara en enda stor familj. AFRY prioriterar att ha kul och har många gemensamma aktiviteter, dels för att lära känna varandra och att känna samhörighet.

Du kommer tillhöra ett team där ni stöttar varandra och där fokus ligger på att bygga gemenskap. Utveckling är viktigt för AFRY och du och dina kollegor erbjuds därför att gå kurser och utbildningar på regelbunden basis för att vässa era kompetenser.

Du erbjuds

 • Foten in på ett väl etablerat företag och möjligheten till att skapa en bred kontaktyta
 • Bygga på din erfarenhet och erbjudas stora utvecklingsmöjligheter inom din karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att utveckla inbyggda system i teknikens framkant i hela eller delar av utvecklingskedjan, från kravspecifikation, arkitektur, konstruktion till slutlig verifiering. I rollen finns även möjlighet att arbeta med flera olika programmeringsspråk samt utveckla testmetoder och automatiserade tester med högt fokus på effektivitet, tillförlitlighet och funktion.

Vi söker dig som

 • Har en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom datavetenskap, elektronik, inbyggda system eller liknande
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Innehar B-körkort då det kan förekomma resor till kunder i regionen

Som person är du:

 • Nyfiken
 • Problemlösande
 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här