Sökresultat
3 månader sedan
Annons-ID: 15021189

Mjukvaruutvecklare med teamledaransvar sökes till UMS Skeldar!

Snabbfakta

Stad:
Linköping, Linköping
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Mjukvaruingenjör
Startdatum:
Omgående

Har du erfarenhet från mjukvaruutveckling och är sugen på att ta nästa steg i din karriär? Vill du vara del av ett expansivt företags framgång samtidigt som du får inneha en ledande roll inom verksamheten? Om du tycker om att lösa problem, har ett stort teknikintresse och ett öga för detaljer och kvalitativ utveckling, - tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en mjukvaruutvecklare med teamledaransvar till UMS Skeldar. Här kommer du utföra spännande arbetsuppgifter med avancerad teknik samtidigt som du kommer inneha en ledande roll för det system- och mjukvaruutvecklingsteamet du kommer leda.

UMS Skeldar bildades år 2016 och är ett högkvalificerat företag med alla funktioner som krävs för att utveckla och leverera kompletta UAS-system. UMS Skeldar fortsätter att växa och tillhandahåller avancerade lösningar för obemannade helikoptersystem för att möta komplexa utmaningar på dagens marknad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UMS Skeldar.

Arbetsuppgifter

Som teamledare så kommer du leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet som arbetar med system- och mjukvaruutveckling, vilket idag består av ca 10 medarbetare. Du kommer att rapportera status och progress regelbundet till framförallt projektledare, men även till utvecklingschefen. Utöver detta kommer du också att arbeta med mjukvaruutveckling för att stödja upp teamet även på den tekniska biten. Läs gärna mer om den tjänsten här

Tjänsten passar dig som vill ha en bred och varierande roll och det kommer finnas möjlighet att påverka hur rollen utvecklas med tiden. UMS Skeldar har ett flertal projekt som löper parallellt, som samtliga kräver resurser från system- och mjukvaruutveckling. Att synkronisera dessa olika resursbehov blir därför en viktig del av ditt jobb. Du kommer att ingå i projektorganisationen i företagets olika utvecklingsprojekt, vilket bland annat innebär att du kommer stötta projektledare med framtagning av arbetspaketsbeskrivningar och tidplaner. Värt att nämna är även att du i denna roll ges stora möjligheter att själv utforma hur arbetet som teamledare ska bedrivas.

Vi söker dig som

  • Har ett antal års erfarenhet av utvecklingsarbete inom mjukvaruutveckling.

  • Har erfarenhet från arbetsledning av mindre arbetsgrupper.

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken används dagligen internt likväl som externt.

Som person är du kommunikativ och bra på att skapa goda relationer. Du är entusiastisk och att inspirera dina medarbetare är en viktig del av ditt sätt att arbeta. Vidare har du en god problemlösande förmåga med ett sinne för detaljer och hög kvalité i din kod. Du kommer gärna med nya lösningar samt vågar testa nya idéer samtidigt som du tar ett stort ansvar både för ditt eget arbete och för verksamhetens mål.

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Linköping

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMS Skeldars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs gärna mer om UMS Skeldar på deras hemsida eller spana in deras Youtube-kanal HÄR

Victoria Hencz consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Victoria Hencz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15021189