Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15020099

Miljöingenjör sökes till spännande COWI i Malmö!

Snabbfakta

Stad:
Malmö
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Miljöingenjör
Startdatum:
Mars

Söker du efter ett arbete där du kommer att arbeta brett inom miljöområdet som ingenjör, där du direkt kommer att genomföra och planera projekt, samt utföra prover ute i fält? Söker du en arbetsplats med tydliga karriärsmöjligheter, där du både kan bli specialist eller bred inom olika miljöområden? Är du självgående och tar stort ansvar över ditt arbete? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för COWIs räkning en miljöingenjör med start omgående. COWIs miljöavdelning växer, och nu söker de efter en medarbetare som kan förstärka gruppen som idag består av 12 personer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cowi. Uppdraget kommer att vara på heltid, initialt 6 månader - och Cowis intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som miljöingenjör på Cowi kommer du att arbeta både ute i fält och inne på kontor. Arbetstiden är 8-17, men där finns en viss variation i arbetstiden beroende på vilket uppdrag du sitter med. Fältarbete kommer bl.a. innebära fältprovtagning, exempelvis på grundvatten, jord, sediment osv. Fältarbetet baseras på ett gediget arbete som du tillsammans med dina kollegor, uppdragsgivare och projektledare utför, där ni går igenom vilka prover som ska utföras, hur lång tid det kommer ta, vad som ska analyseras, kontakt med kommun, markägare - och mycket mer. Du har en ständig dialog med den som är uppdragsledare i projektet.

På Cowi finns det tydliga karriärssteg, och för dig med rätt inställning och driv finns stora utvecklingsmöjligheter. Det finns stora möjligheter för dig att på sikt utvecklas in i rollen som projektledare/uppdragsledare. Din närmsta chef på COWI kommer följa och stötta din utveckling så att du får bästa möjliga förutsättningar att både direkt och på sikt bli en framstående miljöingenjör. Avdelningen har också en best practice-kultur där det är viktigt att du även vågar fråga övriga kollegor. COWI främjar också personlig utveckling, och för dig som vill ta mycket ansvar snabbt är COWI rätt plats att göra det på!

Du kommer till exempel att:

 • Utföra olika miljöprover ute i fält, så som sedimentprov, grundvattenprov, jordprov m.m.

 • Sköta ärenden på kontoret, med admin, planering och projektledning tillsammans med kollegor, skriva PM och rapporter

 • Vara med i nätverk inom COWI

 • Ha dialog med markägare, kommuner och kunder

Vi söker dig som

 • Är ingenjör inom väg- och vatten, ekosystemteknik eller annan miljövetenskaplig eller naturvetenskaplig linje

 • Har genomfört någon av de provtagningskurser som genomförs på universitetet.

 • Har goda kunskaper i det svenska språket, då all dokumentation sker på svenska

Det är meriterande om du..

 • Har gått SGF-kurs (Väldigt meriterande)

 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, inom förorenade områden, åtgärdsprogram, efterbehandling etc.

 • Har erfarenhet från kommun, från entreprenadsidan, miljöförvaltning eller från konsultbranschen

I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dig som stämmer väl överens med den personlighet som vi eftersöker. Som person tar du stort ansvar över ditt arbete, och strukturerar själv upp dina processer så att de leder mot önskat mål - och kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner. Du tar också självständigt ansvar över dina arbetsuppgifter, och gör det som krävs för att uppnå dina mål. Då du i din roll som konsult möter mycket kunder, agerar du lyhört för affärer, och identifierar affärsmöjligheter även i situationer där det inte är uppenbart för andra.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Mars

 • Omfattning: Heltid, 8-17

 • Placering: Malmö

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cowi’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på ­– ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt tillsammans med engagerade kollegor. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Martin Johansson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Martin Johansson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020099