Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15028153

Meriterande sommarjobb inom konstruktion!

Är du studenten som vill ha ett meriterande sommarjobb med möjlighet till extrajobb i höst? Kanske läser du just nu en utbildning inom maskinteknik eller liknande och därmed har kunskap inom CAD-program. Låter detta som du? Läs mer och sök då redan idag!

Om tjänsten

Just nu söker vi dig med kompetens inom CAD-program, som vill jobba i sommar med konstruktion och simulering av 3D-modeller i programmet CATIA V5.

Du kommer att bli anställd hos Academic Work och jobba hos vår kund. Uppdraget är under sommaren med chans till extrajobb i höst för dig som är student. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Läser eller har läst en utbildning inom relevant område på universitet eller högskola, exempelvis maskinteknik
  • Har kunskap i CATIA eller andra CAD-program så som Solidworks, Autocad, Inventor, Siemens NX mfl.
  • Behärskar svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har arbetat i just CATIA V5, eftersom det är programmet som kommer att användas. Det är även positivt om du för nuvarande är student, för att då kunna jobba extra i höst.

Övrig information

  • Start: juni

  • Omfattning: heltid under sommaren

  • Placering: Umeå

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Malin Forslund consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Malin Forslund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15028153