Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15014970

Mekanikkonstruktör till expansiva Nilar!

Snabbfakta

Stad:
Gävle
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Konstruktör
Startdatum:
Enligt överrenskommelse

Nilar är företaget som revolutionerat tillverkningen av industriella batterier med sina gröna och innovativa lösningar! De står inför en expansiv fas då uppbyggnaden av en stor produktionshall är igång och deras fortsatta utveckling är på väg framåt. Nilar kommer att fortsätta växa med nöjda kunder som utökar samarbetet samtidigt som nya står och knackar på dörren. För att möta denna ökande efterfrågan behöver de utöka deras research and development avdelning med en till mekanikkonstruktör. Därför finns nu möjligheten för dig som har erfarenhet av mekanikkonstruktion och vill ta nästa steg i din karriär för att vara med och skapa framtidens batterilösningar!

Om tjänsten

På vägen mot Bönan norr om Gävle är Nilars forsknings- och utvecklingsavdelning samt produktion lokaliserade. På Nilar arbetar ett 50-tal medarbetare som är fördelade på kontoren i Gävle och Täby. Under hösten har Nilar anställt personal till deras utvecklingsavdelning samt produktionsavdelning och nu är det dags för mekanikavdelningen att ta nästa steg. I dagsläget finns det en mekanikkonstruktör på plats som har en gedigen kompetens vilket ger dig bra förutsättningar för att fortsätta din utveckling inom konstruktion. För att de ska nå sin vision om att bli världsledande inom sin bransch behöver de medarbetare som dig!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nilar

Arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör kommer du att ingå i gruppen för den mekaniska delen i Nilars produktutveckling. I samarbete med underleverantörer och konsultbolag kommer du att arbeta med utvecklingsprojektets samtliga faser såsom koncept, prototyp, design, verifiering och industrialisering. Arbetet sker i projektform där du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta i Solid Works med stål- och plastkonstruktioner för verktygsbundna tillverkningsmetoder.

 • Beräkna och skapa tekniska ritningsunderlag.

 • Skriva rapporter på olika tester som utförs på både prototyper och produktionsdetaljer.

Tjänsten passar dig som vill vara delaktig i att påverka viktiga frågor och ha ett stort inflytande. Ditt arbete kommer att vara av största vikt för att deras produkter upprätthåller högsta kvalitét. Du kommer att introduceras i arbete med hjälp av dina seniora kollegor som kommer att dela med sig av sina kunskaper för att du snabbt ska komma in i arbetet.

Vi söker dig som

 • Har minst ett års erfarenhet av att arbeta som mekanikkonstruktör.

 • Har högskole- eller civilingenjörutbildning i maskinteknik.

 • Har goda kunskaper i Solid Works.

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då dokumentation och kommunikationen med underleverantörer sker på båda språken.

Det är meriterande om du har konstruerat plastdetaljer.

Som person är du genuint nyfiken, strukturerad och driver dina processer i mål. Du är en självgående person som kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner samt väljer arbetsmetod och fattar beslut inom ditt arbetsområde. För att lyckas med företagets mål är du van att ta ansvar, arbetar på ett strukturerat sätt samt planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar nära leverantörer, konsultbolag och ledningen vilket ställer stora krav på din goda samarbetsförmåga och att du är lyhörd och uppmärksam på kollegors kompetens och synpunkter.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Fast lön

 • Placering: Gävle

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Ansök här Ansök här
Emelie Timan consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Timan eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15014970