4 dagar sedan
Annons-ID: 15081815

Medicinsk sekreterare inom TakeCare till syncentral i Stockholm

Serviceanda, laganda och utveckling är ledorden för din kommande tjänst. Här erbjuds du möjligheten att hjälpa dina medmänniskor i en tid när vi behöver det som mest. Avdelningen som du kommer arbeta på arbetar med healthcare inom rehabilitering och habilitering av personer med synnedsättning eller blindhet. Din arbetsplats är ett samhällsengagerat företag där alla människor passar in. Här får just du chansen att göra skillnad!

Om tjänsten

Vår kund är världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Företaget är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att dom varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet. Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer företaget att deras servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, exempelvis: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster.

På arbetsplatsen arbetar ca 80 personer med rehabilitering och habilitering av personer med synnedsättning eller blindhet. Företaget är organiserade i åldersindelade team och finns i lokaler vid Fridhemsplan. Yrkeskategorier är bl.a. synpedagoger, leg.optiker, kuratorer, leg.psykologer, leg. fysioterapeuter, IT-pedagoger, administratörer m.fl.

Tjänsten är ett vikariat på 4 - 6 månader, med möjlig chans till förlägning.

Du erbjuds

 • En gedigen upplärning
 • Möjlighen att utvecklas på arbetsplatsen
 • Möjlighten att göra skillnad i samhället

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sekreteraruppgifter som bokningar i journalsystemet Take Care, remisshantering, telefonservice och receptionsarbete hos vårdgivare.

Vi söker dig som

 • Har avslutad gymnasialutbildning
 • Du har goda kunskaper i journalsystemet Take Care
 • Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
 • Du har god förmåga och trivs med att arbeta i nära samarbete med andra professioner i verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person med engagemang och har förmågan att se möjligheter istället för hinder. Du delar våra värderingar serviceanda, lagandaoch utveckling. Du är en person som är positiv, struktureradoch vill ge god service till patienter och besökare.

Meriterande

 • Erfarenhet av administrativt arbete hos vårdgivare

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, vikariat minst 4-6 månader med chans till förlägning
 • Placering: S:T Eriksområdet, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här