Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017190

Mättekniker inom fältservice till Valmet i Karlstad

Snabbfakta

Stad:
Karlstad
Omfattning:
Heltid, 07:00 - 16:00, flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid, tillsvidare
Jobbkategori:
Mättekniker
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Är du intresserad av att nischa din tekniska kunskap och inrikta dig mot mätteknik? Har du en fallenhet för teknikområdet och är intresserad av pappersindustrin ska du söka tjänsten som mättekniker. Hos Valmet får du möjligheten att arbeta i en bransch i framkant där framåtanda och expertis är ledorden. Sök tjänsten idag!

Om tjänsten

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av Valmet, bland annat Stora Enso och SCA.

Valmet i Karlstad sysselsätter idag över 700 personer där ambitionen är att ständigt kunna erbjuda ny teknik för att få branschen att växa. Valmet söker nu en mättekniker till gruppen för fältservice som innebär fältarbete tillsammans med servicetekniker.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Valmet.

Arbetsuppgifter

Som mättekniker är ditt huvudansvar att säkerställa utveckling, kvalitet och service av Valmets befintliga pappers- och kartongmaskiner. Tillsammans med dina kollegor utför du service och arbetsuppgifter inom det mättekniska området i syfte att leverera högkvalitativ service till Valmets kunder. Du kommer att befinna dig ute på fält mestadels i Sverige men även i Norden.

Du kommer till exempel att:

 • Ansvara över och genomföra projekt ute hos kund i enlighet med satta tids-, kvalitets- och ekonomiska ramar

 • Utföra mätningar för uppriktning av valsar och drifter, vibrationsmätning och mätning av presstryck och dragkraft

 • Genomföra tester, analyser och utvärdera processdata

 • Dokumentera och rapportera det genomförda arbetet

Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för teknik. Du ser Valmet som ett företag där du har stora möjligheter till personlig utveckling. I din roll ges du utrymmet att grotta ner dig i tekniken och får möjligheten att agera teknisk expert inom området. Valmet eftersträvar framåtanda och expertis!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial teknisk utbildning från universitet/högskola eller YH. Du har erfarenhet av ett tekniskt arbete sedan tidigare och har en förståelse för mätteknik. Det vi värderar högst är din drivkraft och ditt intresse för att utvecklas inom Valmet.

Specifikt efterfrågad kompetens:

 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kunder återfinns både i Sverige och globalt

 • B-körkort då service sker ute på fält

Det är meriterande om du har erfarenhet inom pappersindustrin.

Som person är du serviceinriktad och har siktet inställt på att leverera bästa tänkbara service för kund. Du är van vid att arbeta strukturerat och har en stark ansvarskänsla i dina åtaganden. Då du i din roll arbetar tätt tillsammans med dina kollegor ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Fast månadslön

 • Placering: Karlstad, Lamberget

 • Kontaktuppgifter: Josefine Ulkner, 019 7617827

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Med sina 12 000 medarbetare runt om i världen finns de nära sina kunder och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013. Valmets nettoomsättning 2016 var cirka 2,9 miljarder euro.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Josefine Ulkner consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Ulkner eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017190