3 veckor sedan
Annons-ID: 15090304

Marknadsundersökare på deltid sökes!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Remote/distansarbete
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Projektanställning

Är du studerande och på jakt efter ett kortare flexibelt uppdrag, där du kan få mer erfarenhet samt skapa kontakter på arbetsmarknaden? Då är detta det perfekta tillfället för dig som just nu har det lugnare med studierna och söker efter ett sätt att dryga ut kassan inför sommarens nöjen. Planerad start är i mitten av mars och uppdraget beräknas ta 1-2 månader. Välkommen med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för Medieinstitutets räkning nu två marknadsundersökare. Sedan 2004 bedriver Medieinstitutet yrkeshögskoleutbildningar inom områden som: digital strategi, IT, media, kommunikation, marknadsföring, medieproduktion, tv, webbutveckling och digitalt lärande. Medieinstitutets kärnkompetens är en gedigen omvärldskunskap och en förmåga att driva utbildningar som kombinerar teori och praktik på ett mycket verklighetsnära sätt.

Din roll i detta kommer vara att identifiera och rama in framtida behov hos kunder och blivande partners. Ditt arbete kommer ligga till grund för kommande satsningar och utbildningar och är en nyckel till Medieinstitutets fortsatta utveckling.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb, med möjlighet att styra ditt eget schema
 • Meriterande erfarenhet från ett väletablerat företag
 • En dedikerad konsultchef

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som marknadsundersökare kommer du främst att göra research-arbete och kontakta kunder för att därefter identifiera deras behov av särskilda kompetenser och utbildningar som Medieinstitutet erbjuder. Din uppgift blir att identifiera ett tjugotal företag, och du kommer själv att vara den som projektleder undersökningen. Som marknadsundersökare är du involverad i hela processen, från identifiering av företag till intervju och sammanställning av resultatet. Dina främsta verktyg kommer att vara telefon och mail. Du kommer efter en halvdags introduktion att få arbeta självständigt med att söka upp företag som kan vara i behov av färdigutbildade kandidater från någon av de områden som Medieinstututet bedriver utbildning inom. Utöver ett intro i projektet kommer du dessutom få tillgång till ett färdigt frågeformulär inför intervjuerna som är framtaget av Medieinstitutet själva.

Nyckeln till att lyckas i rollen är ett bra bakgrundsarbete och ett eget driv. Du kommer behöva hålla arbetet effektivt samtidigt som du säkerställer att kvaliteten på ditt arbete inte tummas på.

Vi söker dig som

Som person är du social, utåtriktad och professionell. Detta är viktigt eftersom du kommer ha mycket kontakt med kunder och vara företagets ansikte utåt. Utöver det är det även av stor vikt att du är självgående, har ett driv och hela tiden vill framåt. För att leverera behover du också vara lojal, strukturerad och bekväm med att leverera mot en deadline.

Skallkrav

 • Studerar på minst 50% på universitet eller högskola, alternativt har en annan huvudskalig sysselesättning på minst 50%
 • Tidigare erfarenhet av kundservice där vikten ligger vid att kunna uttrycka sig väl, alternativt att du har erfarenhet från att arbeta med telefon och du vågar lyfta luren
 • Goda datorkunskaper
 • Är duktig på att uttrycka dig i det svenska språket, i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter

 • Har kunskaper/erfarenheter IT-området
 • Arbetat som telefonförsäljare eller med telemarketing

Övrig information

 • Start: Mitten på mars/omgående
 • Omfattning: Deltid i 1-2 månader
 • Placering: Distans

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här