5 dagar sedan
Annons-ID: 15087873

Marknadskoordinator till välkända Cramo

Nu ges möjligheten för dig att bredda och utveckla dina kunskaper inom marknad hos ett stort och välkänt företag inom byggbranschen. Besitter du arbetslivserfarenhet av en liknande roll där du arbetat såväl strategiskt som operativt med marknadsföringsaktiviteter är du rätt person för rollen. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker för Cramos räkning en Marknadskoordinator till deras marknadsteam. Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig fram t.om mars 2024 med chans till utvecklingsmöjligheter hos Cramo därefter.

"Cramo bjuder på en öppen atmosfär där alla medarbetare har möjlighet att påverka. Det är tydligt att Cramo bryr sig om sina medarbetare genom att fokusera på deras utveckling. De visar på stor passion och stolthet i sitt arbete vilket ger avtryck i deras employer branding. Vi ser en familjär arbetsgivare som värnar om sina medarbetare och som tillsammans samarbetar får att nå sina satta mål."

Du kommer bli anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Cramo. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Marknadskoordinator kommer du tillhöra Cramos marknadsteam bestående av fem erfarna och kunniga kollegor. Som Marknadskoordinator kommer du ha det övergripande ansvaret att projektleda, såväl strategiskt som operativt, vad gäller extern kommunikation och kampanjer från ax till limpa. Detta genom att bland annat producera rätt innehåll och identifiera rätt marknadsföringskanaler mot rätt målgrupp. Vidare kommer du vara delaktig i interna samarbeten och projekt för att stärka Cramos arbetsgivarvarumärke externt.

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet av liknande roll sedan tidigare där du arbetat med marknadsföringsaktiviteter och kommunikationsplaner
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift
 • Har kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du även:

 • Har erfarenhet av CRM så som SalesForce, HubSpot, etc
 • Har kunskaper av grafiskt program och/eller ta fram grafiskt material

För rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt och söker dig som är:

 • Intiativtagande
 • Ansvarstagande
 • Strukturerad

Vi väntar oss många ansökningar och kommer därför (utöver kraven) lägga stor vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information

 • Start: Omgående och sträcker sig långsiktigt t.om mars 2024
 • Omfattning: Heltid, 40 h/v
 • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cramos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Cramo är nummer ett i branschen och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi medarbetare som är öppna för nya möjligheter och förändring, har ett starkt intresse för ny teknik – och naturligtvis en passion för våra kunder. Cramo har ambitionen att ta vårt företag och branschen till en ny nivå. Det börjar med vår egen utveckling. För att nå våra högt ställda mål behöver vi ha de rätta verktygen för att kunna utvecklas.

Ansök här