2 veckor sedan
Annons-ID: 15084561

Marknadskoordinator sökes till Accountors FMS Programvaruenhet

Vill du fortsätta din utveckling inom rollen som marknadskoordinator och är redo att ta nästa kliv i yrkeslivet? Är du en person med ett kreativt sinne? Trivs du dessutom i en bred roll och är självgående där du vill driva dig själv och verksamheten framåt? Då är det kanske just dig som Accountor FMS programvaruenhet söker. Välkommen in med din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Accountor FMS är tillverkare av ledande programvaror inom ekonomihantering i Finland och är en del av Accountor Groups programvaruenhet. Programvaruprodukterna används idag av över 2,500 redovisningsbyråer och 120,000 företag i Finland, Sverige och Danmark. I Sverige marknadsförs Procountor-programvaran för bokföring, Apix för efakturering och flera andra är produkter är kommande.

Nu söker företaget förstärkning! De söker en marknadskoordinator som vill ansluta sig till företaget och vara en viktig och avgörande funktion för verksamheten. Tjänsten innebär en bred marknadskoordinerande roll där du bland annat kommer arbeta med verksamhetens sociala medier, hemsida, nyhetsbrev samt koordinera samarbeten. Du kommer arbeta tillsammans med ansvarig chef för marknadsföringen i Sverige samt nära resterande marknadsavdelning som är stationerade i Finland. Du som har tidigare erfarenhet i rollen som kreatör och koordinator ges här möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper och få nya perspektiv av branschen. Uppdraget avser att pågå fram till och med mars, med goda chanser till förlängning.

Du erbjuds

 • Fortsatt utveckling inom din yrkesmässiga roll
 • En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i din karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Planera, skapa och publicera innehåll till sociala medier, nyhetsbrev, annonser samt hemsidan
 • Kontinuerligt uppdatera och optimera hemsidan
 • Koordinera samarbeten med bloggar och andra kanaler
 • Planera mässor och övriga event

Vi söker dig som

 • Tidigare erfarenhet av rollen som marknadskoordinator eller liknande
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med social medier och SEO
 • God systemvana
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

 • Kunskap inom Photoshop
 • Erfarenhet av att arbeta med partnernätverk

Personliga egenskaper

Utöver det ovan nämnda söker vi dig som är flexibel och samarbetsvillig. Detta i kombination med att du är självgående och driver dig själv och ditt arbete framåt. Dessutom är du kreativ och initiativtagande, du vill vara med och skapa och utveckla verksamheten. Därtill är du noggrann och strukturerad, du har ett öga för att skapa intresseväckande content i dels text dels grafikt material.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, fram till och med mars med chans till förlängning
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Accountor är specialiserad på lösningar och outsourcingtjänster för ekonomi, HR, lön, samt rådgivning, rekrytering och interim. Koncernen sysselsätter cirka 2 200 experter, i sju länder. Företagets vision är att hjälpa kunderna utnyttja den modern tekniken och digitaliserings möjligheter i sitt dagliga arbete. Koncernen har sitt huvudkontor i Helsingfors. Utöver Finland har koncernen verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Holland och Ukraina. Accountor-gruppens omsättning år 2021 var 238 miljoner Euro.

Ansök här