Sökresultat
2 månader sedan
Annons-ID: 15020631

Marknadskommunikatör till Dynamic Code

Snabbfakta

Stad:
Linköping, Linköping
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Social Media Specialist
Startdatum:
Omgående

Vi söker en marknadskommunikatör som vill ta nästa steg i karriären! Hos Dynamic Code erbjuds en ansvarsfull roll där du får möjligheten att följa med på företagets spännande resa. Dynamic Code vill växa både i Sverige och internationellt inom de närmsta åren och har högt uppsatta mål för att nå detta! Du kommer ha en viktig roll för att företaget ska nå dit. Skicka in din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker en marknadskommunikatör till Dynamic Code. Dynamic Code arbetar med att utveckla meningsfulla hälso- och diagnostest baserat på DNA-teknologi och vill förändra vården. Här får du en unik chans att vara en del av företagets spännande resa! Dynamic Code har som mål att öka försäljningen kraftigt både i Sverige och internationellt och planerar att anställa ca 10-15 personer ytterligare inom de närmsta tre åren. Det är ett växande företag där det förväntas att du är drivkraftig och vill vara med och påverka för att företaget ska lyckas nå sina mål.

Företaget har sitt kontor i Ebbepark, Valla i Linköping och är i dagsläget 17 heltidsanställda. Utöver detta är det även en del studenter som arbetar deltid i laboratoriet. I arbetsgruppen råder ett öppet klimat där man har kul tillsammans och arbetar som ett team. Du kommer att tillhöra sälj- och marknadsteamet där det idag arbetar tre personer. Du kommer att arbeta i ett öppet kontorslandskap i moderna lokaler där företaget precis flyttat in.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dynamic Code.

Arbetsuppgifter

Som marknadskommunikatör ansvarar du för att skapa relevant och engagerande innehåll i företagets marknadskanaler med fokus på digital marknadsföring och sociala medier. Du har en nyckelroll i bolaget och tillsammans med marknadsavdelningen ansvarar du för att bygga varumärket Dynamic Code. Det kommer att vara mycket material riktat direkt mot konsument då Dynamic Code satsar mycket på sin egen e-handel. Du kommer att ansvara för att texterna på företagets hemsida är riktade mot rätt målgrupp och för att de är uppdaterade och korrekta.

I samarbete med marknadsavdelningen ansvarar du för att skapa Dynamic Codes kommunikations-strategi i sociala medier. Du behöver ha en tydlig översikt på projekt och produktlanseringar under året för att kunna planera när marknadsaktiviteter ska genomföras. Du behöver fånga upp hur Dynamic Code frontas i andra forum på marknaden för att snabbt kunna producera material och få ut i sociala medier.

Tjänsten passar dig som vill vidare i din karriär till en roll där du får ta mycket ansvar, initiativ och kunna påverka hur företaget syns utåt. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa men även utvecklas i rollen som marknadskommunikatör. Du arbetar självständigt och strukturerat med att producera och publicera engagerande och kvalitativt content anpassat efter målgrupp. Du är även ansvarig för dialogen med våra partners inom området.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller digital marknadsföring.

 • Arbetat 2-3 år inom marknadsföring där du producerat texter, det är ett stort plus om du arbetat längre än så i en liknande roll.

 • Känner dig trygg med att arbeta i Officepaketet.

 • Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska då du kommer använda båda språken i arbetet.

Det är meriterande om du…

 • Arbetat mycket med sociala medier, privat eller genom arbete

 • Tidigare arbetat i Indesign

I denna tjänst är personligheten otroligt viktig. Som person är du kommunikativ där du på ett tydligt och välformulerat sätt anpassar ditt budskap till olika mottagare. Det är även viktigt att du tar initiativ och kommer med förslag och idéer till nytt material och aktiviteter. I och med att du arbetar självständigt i denna roll är det viktigt att du arbetar och tänker strategiskt då du ansvarar för företagets marknadsstrategier. Utöver detta kan du anpassa dig till olika situationer och vara flexibel i ditt arbete utefter vad som händer på marknaden.

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Linköping

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dynamic Codes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Dynamic Codes grundare arbetade på 90-talet på Statens Kriminaltekniska Laboratorium (SKL). Två forskare med lång erfarenhet av DNA-analyser, tog fram kriminaltekniska analyser i brottsutredningar. De fascinerades av hur mycket information som gick att få fram med DNA-tester och insåg att DNA går att använda till mycket mer. Där i laboratoriet fick de en insikt - Den information som DNA kan ge oss kommer att revolutionera sjukvården.

Dynamic Code utvecklar idag meningsfulla hälso- och diagnostest baserat på DNA-teknologi och erbjuder dessa i en egen digital kommunikations- och logistikplattform som kommer att revolutionera medicinsk provtagning och diagnostester. Tester som tidigare krävt provtagning hos kliniker och av vårdpersonal och ibland tagit månader och år, kan patienterna nu göra själva och få svar och behandling på några dagar. Utan att tumma på kvaliteten – Dynamic Codes tester uppfyller alla medicinska och regulatoriska krav.

Se gärna Dynamic Codes video om hur deras produkt fungerar.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Natalie Hansson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Natalie Hansson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020631