Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15019243

Marknadsansvarig till Intersonic Sverige

Vill du ta nästa steg i din karriär och ta ansvaret för marknadsföringen i ett branschledande företag inom scen-och eventteknik? Har du en kreativ ådra och ett intresse för digital marknadsföring? Nu söker vi dig som vill ansvara för att utarbeta marknadsstrategier, genomföra marknadsaktiviteter och driva resultat. Välkommen in med din ansökan omgående, då löpande urval tillämpas.

Om tjänsten

Intersonic AB är sedan 1997 en av Nordens ledande distributörer av professionell ljus-, audio- och videoutrustning och annan teknisk utrustning för scen och event. Deras kunder finns bland annat inom tongivande teater- och scenhus, installationsfirmor och uthyrningsfirmor inom ljud, ljus och video. I deras produktportfölj återfinns världsledande producenter som Epson, Barco, Disguise, IDK, X-vision, ETC, JB Lighting, Rosco, Luminex, Nexo, Midas, Labgruppen, Camco, Klark Teknik och många fler. Huvudkontoret ligger i Årsta och utöver det har Intersonic verksamhet i Sverige, Finland och Norge. Intersonic AB ingår i Bright Group, Nordens ledande leverantör av teknisk utrustning, service och lösningar för extraordinära upplevelser vid alla typer av event och spelplatser.

Academic Work söker nu en Marknadsansvarig till Intersonic med placering på huvudkontoret i Årsta. Som Marknadsansvarig kommer du ta ett helhetsgrepp om företagets marknadsföring och planera, styra och genomföra en stor bredd aktiviteter inom området. Du kommer att driva marknadsföringen för hela gruppen och har hjälp av koncernens marknadspersonal i Finland och Norge. Du rapporterar till Intersonics nordiska VD.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men att du kommer anställas direkt hos Intersonic. Intersonics önskemål är att alla frågor går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Marknadsansvarig på Intersonic kommer du självständigt att äga och ansvara för marknadsföringen, från ax till limpa. Dina arbetsuppgifter är breda och mångfacetterade, där du är ansvarig för att driva resultatet framåt. I samråd med säljare och produktägare arbetar du fram planer och genomför aktiviteter för att bygga vårt varumärke och driva på försäljning och kommunikation.

Genom ditt strukturerade och kreativa tillvägagångssätt utarbetar du strategier och kampanjer så Intersonic effektivt når ut till kunder och marknad. Du ansvarar för planering och genomförande av uppdatering och underhåll av företagets hemsida, webshop och sociala medier. Du jobbar med ditt kreativa nätverk, men också på egen hand, och producerar innehåll och annat material.

I rollen finns det stora utvecklingsmöjligheter där du som Marknadsansvarig kommer att vara en nyckelperson i utvecklingen av bolagets verksamhet i hela Norden.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom marknadsföring eller kommunikation

 • Har ca 5 års erfarenhet av brett marknadsföringsarbete, med fördel från ett mindre bolag

 • Innehar mycket goda kunskaper i Officepaketet

 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då all intern kommunikation kommer att ske i de båda språken

 • Tidigare arbetat i Wordpress

I den är rekryteringsprocessen är det meriterande om du har:

 • Arbetat inom en liknande bransch som Intersonic sedan tidigare

 • Tidigare erfarenhet av relevanta digitala marknadsföringsverktyg

 • Erfarenhet av Magento

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten, samt din motivering för rollen. Då du kommer arbeta självständigt är det viktigt att du är initiativtagande, handlingskraftig och resultatorienterad samt att du är trygg och säker i din kompetens. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbets- och förhållningssätt. För att trivas i den här rollen tror vi att du är har en bred erfarenhet av marknadsföring och lockas av möjligheten att tillsammans med Intersonic utvecklas och ta marknadsarbetet och verksamheten till nya nivåer både nationellt och internationellt. Du är kommunikativ och kreativ i ditt skapande, samtidigt som du har en strategisk förståelse och ett strukturerat arbetssätt, som gör att du ligger några steg före i din planering.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Tillsvidare med en inledande provanställning på 6 mån

 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse

 • Placering: På Intersonics huvudkontor i Årsta

 • Kontaktuppgifter: Fanny Rosén

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Intersonics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs mer om hur Intersonic presenterar sig här.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Fanny Rosén consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Fanny Rosén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15019243