Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15021438

Maintenance Controller till SAS

Snabbfakta

Stad:
Solna
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Teknisk support
Startdatum:
Omgående

I en stor internationell organisation som SAS är det många flygplan som ständigt är i luften. För att fortsatt kunna hålla den höga standard av säkerhet som SAS har vill de nu utöka sin grupp av Maintenance Controllers som arbetar med granskning och verifiering av inkommande data. Har du det som krävs för detta viktiga arbete? Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en Maintenance Controller till SAS CAMO. CAMO-organisationen på SAS ansvarar för SAS-flottans luftvärdighet och inkluderar de tre avdelningarna Contracts, Engineering och Maintenance Planning & Control. Organisationen sysselsätter ca 105 personer i Stockholm.

Vi söker nu en Maintenance Controller till avdelningen Maintenance Planning & Control. Avdelningen sysselsätter 48 personer och ansvarar för att planera underhåll, importera och exportera flygmaskiner samt kontroll av luftvärdigheten. Som Maintenance Controller kommer du tillhöra Back Office-funktionen på avdelningen som består av åtta glada kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SAS. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Maintenance Controller kommer du första mottagare av inkommande information rörande inställda och försenade avgångar. Informationen måste sedan verifieras och skickas vidare till berörd part. Vidare kommer du även arbeta med att verifiera och optimera etablerade rutiner samt vara en del av att skapa nya rutiner som är nödvändiga för underhållskontroll och planering.

Du kommer till exempel att:

 • Följa upp och verifiera kodning som följer inställda och försenade avgångar

 • Granska inkommande data och utvärdera luftvärdigheten på flygplanen

 • Utveckla befintliga processer och rutiner

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du kommer introduceras in i tjänsten av seniora kollegor och få gå interna utbildningar för att få rätt förutsättning att lycka på SAS.

Vi söker dig som

 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning alt motsvarande arbetslivserfarenhet

 • Har erfarenhet av att arbeta koordinerande

 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt god systemvana

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i AMOS samt har ett brinnande intresse för flygteknik.

Som person har du lätt att lära och ta dig an nya arbetsuppgifter då utveckling av din kompetens kommer ske i snabb fart. Du kommer att ha mycket kontakt med andra, både interna och externa parter och därför är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt, kommunicera och själv söka upp den information eller de personer du behöver för att ta arbetet framåt. Vidare är det viktigt att vara uppmärksam på detaljer i arbetet och tar hänsyn till dessa.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Frösundavik

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SAS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Hanna Larsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Larsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn06@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15021438