1 månad sedan
Annons-ID: 15079870

Lönespecialist till Käppalaförbundet och Norrvatten

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Lidingö, Gåshaga & Sundbyberg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt ö.k.

Vill du arbeta för en organisation som gör en verklig insats för miljön varje dag? Käppalaförbundet söker tillsammans med Norrvatten en lönespecialist med flera års erfarenhet av lönearbete. Har du även ett intresse av att arbeta med HR-relaterade ärenden är detta ett perfekt nästa steg i din karriär. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Lönespecialist kommer du vara huvudsakligt stöd till Käppalaförbundet och kommunalförbundet Norrvatten i deras lönerelaterade frågor. Ditt ansvar kommer bland annat innefatta lönebearbetning för 180 medarbetare. Rollen är delvis hybrid, där du utöver lönearbete kommer samarbeta med nuvarande HR-ansvarig i HR-relaterade uppgifter som stöd vid personalvårdsaktiviteter, utbildningsplanering och rekryteringar.

Du kommer vara anställd hos Käppalaförbundet som erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över. De har fokus på hållbara lösningar samt miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. De vill att deras anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I denna roll förväntas man jobba minst en dag i veckan på Käppalaförbundets kontor i Lidingö samt en dag på Norrvatten i Sundbyberg. Resterade dagar är flexibla och kan genomföras från valfri plats.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Lönebearbetning för ca 180 medarbetare
 • Rapportering av personaladministration såsom pensioner och försäkring
 • Tisdrapportering, hantering av lönesystem och resesystem
 • Uppdatera utbildningsloggen
 • Ansvar över HR-systemet
 • Redovisning och avstämning av skatter och systemrelaterade uppgifter inom lön och kvalitetssäkring
 • Kontaktperson gentemot ekonomiavdelningen
 • Utveckla processer och arbetsrutiner

Vi söker dig som

 • Eftergymnasial utbildning inom lön, som exempelvis lönespecialist, redovisning eller HR-specialist med inriktning på lön
 • Minst 5 års erfarenhet av lönearbete
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • God systemvana

Meriternade

 • Erfarenhet av offentlig verksamhet
 • Har kunskap av AGDA
 • Erfarenhet av hela löneprocessen
 • B-körkort

Som person är du strukturerad och noggrann i utförandet av såväl stora som små uppgifter med målet att nå goda resultat med hög kvalité. Vidare har du en förmåga att identifiera och prioritera dina arbetsuppgifter rätt. Du har en genuin servicekänsla som präglas av en positiv attityd och god förmåga att hitta lösningar till alla utmaningar. Du är en duktig lagspelare med stort engagemang att nå gmensam framgång, samtidigt som du gillar att arbeta självständigt.

Ansökan och mer information

Anställning inom Käppalaförbundet och Norrvatten innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövning med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas
 • Placering: Förväntas vara på vardera kontor en dag i veckan: Sundbyberg & Lidingö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Käpplaförbundet och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Academic Work på ste03@academicwork.se. Välkommen med din ansökan, som du lämnar på Academic Works hemsida. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Information om företaget

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på: www.kappala.se.

Kommunalförbundet Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent som producerar och distribuerar dricksvatten i norra Storstockholm, med stark expansion. De garanterar hälsosamt dricksvatten till närmare 700 000 människor inom 14 medlemmskommuner, där flera sjukhus samt Arlanda är beroende av deras tjänst. Läs mer om Norrvatten på deras hemsida: www.norrvatten.se

Ansök här