1 vecka sedan
Annons-ID: 15085311

Lönespecialist sökes till konsultverksamhet

Har du erfarenhet inom lön och tycker om att arbeta självständigt? Inom denna konsultverksamhet har du möjligheten att styra hur dina dagar ska se ut på egen hand. I rollen som Lönespecialist kommer du ha en egen kundportfölj och sköta hela löneprocesshanteringen utifrån kundens efterfrågan. Här erbjuds du en möjlighet att utvecklas vidare i din yrkesroll men också att bredda dina kunskaper inom företaget. Gillar du ett flexibelt och varierande jobb är du välkommen att lämna din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som lönespecialist har du ett brett ansvar för verksamheten med mycket kunduppdrag och kundmöten. Här kommer du inte bara utvecklas privat men även yrkesmässigt med ökad kompetens inom olika områden som lön, redovisning, avtal och kunder. Det är ett spännande bolag där man som person har möjlighet att växa in i rollen och även i verksamheten. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt ta sig an andra uppgifter och bredda sin kompetens och utveckling inom företaget.

Arbetsuppgifter

Som lönespecialist har du ansvar för det löpande lönearbetet för dina kunder i olika uppdrag. Du kommer att göra rapportering av personaladministration såsom pensioner och försäkring. Arbetsuppgifter så som tidsrapportering, hantering av lönesystem och resesystem förekommer också din roll. Som lönespecialist kommer du att tillsammans med säljarna göra förstudier kopplat till era kunder för att sedan fortsätta driva arbetet framåt på egen hand. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att göra redovisningar och avstämningar av skatter och systemrelaterade uppgifter inom lön och kvalitetssäkring samt att vara kontaktperson gentemot ekonomiavdelningen.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom lön alternativt erfarenhet av arbete inom lön eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig.
  • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet.
  • Har praktiska kunskaper och erfarenhet av lönesystem.

Meriterande:

  • Har kunskaper i SAP.
  • Erfarenhet av projektarbete.
  • Kunskap inom lönessystemen Hogia och Visma lön.
  • Innehar B - körkort då det förekommer besök ute hos dina kunder.

Vi söker dig som har en god lösningsförmåga då det är en varierad roll där ingen kund är den andra sig lik. Det förekommer olika typer av uppdrag och behov och det är ditt ansvar tillsammans med kunden att hitta en bra lösning. Då du själv styr dina arbetsdagar och kunder är det även viktigt att du har god struktur i ditt dagliga arbete samt är flexibel och kan styra om i din planering när något oväntat dyker upp.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, vardagar 8-17
  • Placering: Västerås

Som Lönespecialist arbetar du från kontoret i Västerås. Det kan förekomma eventuella resor i jobbet i samband med kunduppdrag på andra platser i Västerås. Då är den platsen din arbetsplats under den aktuella perioden.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Om du går vidare i processen kommer du att få mer information om företaget.

Ansök här