4 dagar sedan
Annons-ID: 15078413

Lönekonsult till Aspia i Stockholm

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Har du erfarenhet av lön och vill arbeta i en kreativ, digital och rolig miljö? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande bolag som befinner sig i en stark tillväxtfas, vilket ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Vi söker nu en Lönekonsult till vårt lönecenter Stockholm med tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om balansen mellan arbete och privatliv. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar med flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist men inte minst, du får vara en del av ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Arbetsuppgifter

I en roll som Lönekonsult hos oss på Aspia har du ansvar för ett flertal kunder inom en mängd olika branscher. I denna roll behöver du därför kunna hantera hela löneprocessen och ha en vilja att sätta dig in i nya områden. Allt för att skapa en bra tjänst för vår kund och för att hela tiden hålla god kvalitet i ditt arbete. Självklart tror vi att du trivs i kontakten med kund och drivs av att ge den bästa servicen tillsammans med dina medarbetare.

I ditt arbete ingår bland annat:

 • Kontakt med kundföretag av mer komplex karaktär gällande ärenden inom lön
 • Hantera tid- och resefiler från försystem.
 • Hantera det löpande lönearbetet
 • Kvalitetssäkra löneprocessen på lämplig nivå utifrån uppdragets komplexitet

Detta är en konsultroll där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete hos kund. Vi ser också gärna att du med ett par års erfarenhet av arbete inom lön kan ta en mer coachade roll för dina kollegor på kontoret.

Vi söker dig som

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom lön
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av lönearbete, antingen som lönekonsult, lönespecialist eller likvärdig erfarenhet
 • Erfarenhet av att tolka lagar och avtal
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i arbetet

Vidare ser vi att du har god kunskap inom Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i systemen FLEX Lön och FLEX HRM. Ett steg att utvecklas i rollen som Lönekonsult är att ta ett större ansvar för våra system och digitalisering av våra processer, det är därför meriterande om du har ett intresse för detta.

I Aspias rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du:

 • Är en lagspelare som har lätt för att samarbeta
 • Är en god kommunikatör och tydlig mot kunder och kollegor
 • Arbetar proaktivt mot kund
 • Uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö

Vi värdesätter också egenskaper som initiativkraft, analytisk förmåga, kreativitet, samt ett affärsmässigt tänkande.

Ansökan

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Skicka in ditt CV och personligt brev via länken "Ansök här på annan site". Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Sara Candan via mail: sara.candan@aspia.se.

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Clara Brorson: clara.brorson@academicwork.se.

Vår rekryteringsprocess är kompetensbaserad och inkluderar såväl tester som intervjuer och vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att axla rollen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning av tjänsten:

 • Ort: Stockholm
 • Område: Lönekonsult
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Sista ansökningsdatum: 2022-08-22
 • Start: Enligt överenskommelse

Information om företaget

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se.

Ansök här på annan site