1 vecka sedan
Annons-ID: 15080925

Lönekonsult till Aspia Bollnäs

Snabbfakta

Stad:
Bollnäs
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
31/10-2022
Övrigt:
Heltid

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Lönekonsult, tillsammans med härliga kollegor.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra Löneteamet i Bollnäs, vilket idag består av 14 drivna, ambitiösa medarbetare. Tillsammans kommer vi arbeta med framförallt medelstora samt små kunder i en innovativ och digital miljö. Hos oss får du arbeta i en utvecklande konsultroll där du får möjligheten att bredda din kompetens inom lön i ett bolag som värnar om balansen mellan arbete och privatliv. Vi längtar efter din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som Lönekonsult på Aspia har du ansvar för ett flertal medelstora samt små kunder inom en mängd olika branscher. I denna roll är det därför fördelaktigt om du kan hantera hela löneprocessen samt har en vilja att sätta dig in i nya områden, allt för att skapa en bra tjänst för vår kund och hålla god kvalitet i arbetet. Självklart tror vi att du trivs i kontakten med kund och drivs av att ge den bästa servicen tillsammans med dina medarbetare. Du räds inte heller för att ta egna initiativ.

I ditt arbete ingår bland annat:

 • Hantera det löpande lönearbetet
 • Kontakt med kundföretag av mer komplex karaktär gällande ärenden inom lön
 • Hantera tid- och resefiler från försystem
 • Kvalitetssäkra löneprocessen utifrån uppdragets komplexitet

Detta är en konsultroll där du kommer ha ett nära samarbete med dina kunder och kollegor. Arbetet utförs främst på det egna kontoret i Bollnäs eller remote, men kan även innebära arbete hos kund.

Vi söker dig som

Till rollen som Lönekonsult söker vi dig som har:

 • För tjänsten relevant utbildning alternativt erfarenhet av arbete inom lön
 • Tidigare erfarenhet av att tolka lagar och avtal
 • Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
 • God kunskap i Office-paketet

Vidare ser vi gärna att du tidigare arbetat i en servicenära roll samt att du trivs när du får arbeta nära både medarbetare och kunder. Du bör ha ett intresse för marknaden och ett öga för nya affärsmöjligheter.

I Aspias rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du:

 • Är en lagspelare som har lätt för att samarbeta
 • Tar egna initiativ och är självgående
 • Är proaktiv och flexibel i ditt arbetssätt när du ger service till dina kunder
 • Utför ditt arbete på ett noggrannt sätt med öga för detaljer
 • Arbetar relationsbyggande och ser nya affärsmöjligheter
 • Har en god kommunikativ förmåga

Det systemnära arbetet är en central del i tjänsten och du bör därför ha fallenhet för och intresse av det.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och bjuda in till intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Monica Borg via mail: monica.borg@aspia.se. Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Rebecca Corbell: rebecca.corbell@academicwork.se

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet samt potential att växa i rollen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om företaget

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 55 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och att företagare ska få ägna sig åt det de är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Ansök här på annan site